Hema oogschaduw

Ik had jullie al de de nieuwe Chalky Eyeshaders laten zien en vandaag wil ik jullie de nieuwe mono eyeshadows laten zien. Het zijn 5 felle kleurtjes, kijk even mee!

Het zijn echt kleurtjes voor mensen die wat durven uit te proberen. En als je niet zo van de extreme ooglooks bent; je hoeft niet alle kleuren te gebruiken, als je net een touch in je look wilt verwerken zijn dit ook prima kleurtjes.

Stiekem had ik niet zo een goede verwachting van deze oogschaduw, i know, een vooroordeel, heel slecht. MAAR.. mijn voorgevoel was helemaal verkeerd. Gelukkig! De kleurtjes zijn echt super.
De pigmentatie is erg goed, 1 swatch en je hebt kleur. De swatches zijn allemaal gemaakt zonder primer of eyeshadow base. Ook valt het wel mee hoe korrelig de rest van je oogschaduw is na een veeg.
In #40 Groen, #43 Paars en #44 Geel, zit glitter in.

Het is ook nog fijn dat ze zo goedkoop zijn en toch goede kwaliteit. Je hebt voor €3,50 namelijk al een kleurtje, zo kun je toch eens experimenteren zonder dat je meteen een lege portemonnee hebt. Je kunt ze mooi combineren met de Chalky Eyeshaders.

Het zijn mooie, simpele verpakkingen. Stevig zwart plastic met een doorzichtig vakje om zo meteen te zien welke kleur je te pakken hebt. Ook zit er een spons applicator bij. Er zit 4 gram oogschaduw in.

De Mono Eyeshadows zijn in 5 kleuren verkrijgbaar bij Hema en kosten €3,50 per stuk.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

 1. kim

  Wat een mooie kleurtjes ook leuk voor de zomer en lente.
  En wat een pigmentatie.

  Ik wil eer zeker een gaan halen.

  xxx kim

 2. Iris

  wauw, wat een pigmentatie, dat had ik niet verwacht! Het zijn kleuren die ik zelf niet zo snel zou gebruiken, maar mocht ik ze ooit nodig hebben, dan weet ik nu in ieder geval dat Hema een goed alternatief heeft voor een fijne prijs 😉

 3. Noa en Nienke.

  Wauw, vrolijke kleurtjes! Leuk.
  Liefs, Nienke

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge