Hi. I am probably home. Im just avoiding someone I don’t like. Leave me a message, and if I don’t call you back, it’s you.

Ooooh, ik ben helemaal blij! Ik heb namelijk eindelijk de crackling nagellak.
Ik kon die van PUPA nergens vinden, en andere kon ik ook in de winkels niet vinden, helaas… maar toen ik gister eventjes de Douglas inliep zag ik dat ze een nieuw rekje hadden staan met nagellakjes, en toen ik dichterbij kwam viel mijn oog op een zwart potje met een papiertje om de dop. CRACKLING! Voor maar €5,95 dus ik nam die natuurlijk mee. Er is alleen een zwarte.

Meteen thuis mijn nagels gelakt in een roze kleur en vol verwachting de crackling erover gedaan.
En met dit als resultaat;Het verschilt echt hoe het crackt an de hoeveelheid die je lakt, bij de laatste foto, de ringvinger had ik namelijk dik gelakt en je ziet het, weinig cracks, als je te dun lakt krijg je ook amper crack, dan krijg je een soft grijs laagje over je lak. Dus lak zoals je normaal ook zou doen voor het mooiste effect!

Wat vinden jullie van crackling nagellak?

Reacties (3)

  1. Mariska

    Ik vind het juist erg leuk die crack nagellak! nog niet ergens gezien, maar als ik het zie ga ik het zeker eens uitproberen. Leuke kleurtjes :)

  2. Femke

    Ziet er goed uit. Al ben ik zelf niet zo van de crackle lak.

  3. Jet♥

    leuk joh zomaar bij de douglas:)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge