House of Lou xSunkissed

House of Lou shoppings

Eens in de zoveel tijd wil ik weer nieuwe sieraden omdat ik ben uitgekeken op wat ik heb. Van de week was weer zo een momentje en ik besloot om wat te bestellen op House of Lou.

Eerder had ik ook al een prachtige statement necklace gekocht bij deze webshop en ik was tevreden over de service en de prijzen. Vandaar dat ik hier als eerst weer ging kijken, en ik hoefde niet verder te kijken want ik vulde mijn winkelmandje snel met twee nieuwe kettingen en een armband.

House of Lou juwelry xSunkissed

Vooral de groen/blauwe ketting vind ik erg mooi. De gele ketting vind ik ook mooi, maar hij is wat kleiner dan ik verwachtte en dat vond ik jammer.. Had hem liever wat groter gehad, dan is het echt een statement ketting.

Armband House of Lou xSunkissed

Als eerst het gevlochten armbandje, deze matcht heel goed bij mijn rosé gouden horloge. Het peachy kleurtje vind ik ook mooi als combinatie met het gouden kettinkje wat erdoor gevlochten zit. De armband is vrij flexibel, je zou misschien verwachten dat hij wat stug is, maar dat is totaal niet zo. Dit armbandje vind ik erg leuk en kost maar € 3,95. Hij is er ook in het donkerblauw, mocht je dat leuker vinden.

xSunkissed Yellow necklace House of Lou

Dan deze gele ketting die niet helemaal is zoals ik hem verwachte, maar wel erg leuk voor de zomer. Het gele kleurtje doet mij in ieder geval meteen denken aan de zomer. Deze ketting is de Yellow feather necklace en kost € 5,95. Ik vind het qua maat geen echte statement ketting, maat hij maakt een outfit wel meteen leuker! Ik zag hem alleen niet meer in de webshop staan, dus ik denk dat hij is uitverkocht.

xSunkissed Green necklace House of Lou

En als laatste mijn favoriete aankoopje. Deze prachtige turqoise ketting. Qua formaat voldoet deze helemaal aan mijn eisen voor een statement ketting en de kleur en vormgeving is ook hartstikke mooi. Ik vind deze ketting in het echt nog mooier dan op de foto in de shop, ik vind ook dat hij in het echt beter overkomt dan op mijn foto. Deze ketting heet de Turqoise Flower Necklace en kost € 5,95. Hij staat nog in de webshop, dus mocht je hem ook aan je sieraden stash willen toevoegen, het kan nog!

Ik heb deze sieraden gewoon gekocht, maar ben altijd erg blij met House of Lou. Je sieraden worden goed verpakt in een bubbeltjes envalop en soms nog in een organza zakje. De verzending was in dit geval maar € 1,95 en bij elkaar was ik € 17,80 kwijt. De prijzen van de sieraden zijn exclusief BTW.

Reacties (5)

 1. Viola

  Ik vind ze allemaal super mooi, ik kende de webshop nog niet, maar ga er zeker even een kijkje nemen! X!

 2. Budgetproof.nl

  Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen. Show us hoe ‘ie je staat! 😀
  Budgetproof.nl recently posted…Primark swimwear collectie 2014

  1. Nadiaa

   Zal ik doen!
   Nadiaa recently posted…House of Lou shoppings

 3. july

  Oeh wauw de kettingen vind ik echt super mooi, de ‘gele’ kleur staat je volgens mij prachtig mer je mooie rode haar!
  july recently posted…New in: Lila studded canvas shoes!

  1. Nadia

   Dankje! Ik had hem gister om en vond hem ook echt heel mooi! Hij zit nu ingepakt voor mijn vakantie, dus je zult nog wel een om foto te zien krijgen haha.
   Nadia recently posted…House of Lou shoppings

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge