How to – Poeder eyeliner

Vandaag heb ik weer een how-to filmpje voor jullie. Regelmatig zie ik meiden met eyeliner problemen; gevlekt boven hun ooglid of niet strak om eens 2 voorbeelden te noemen. Dat is gewoon zonde omdat het niet nodig is. Daarom laat ik vandaag een makkelijke, veilig manier zien om eyeliner te zetten!


In het filmpje gebruik ik de zwarte oogschaduw van NYX The Carribean Collection – I Dream of Jamaica en de wenkbrauwkwast van Etos.

Succes en als je iets gehad hebt aan het filmpje zou ik het leuk vinden als je een duimpje omhoog doet en je abonneert op mijn kanaal.

‘Till next time xoxo

 

Reacties (2)

  1. beautyforgirls

    Handig filmpje, ik vind deze methode iets gemakkelijker en het resultaat is ook softer.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge