xSunkissed how's life

Personal- Afstuderen, de Ibiza blues &..

Hi allemaal, vandaag even een random persoonlijk berichtje! How’s life?

Zoals jullie misschien al weten ben ik nu bijna klaar met mijn opleiding Journalistiek & Communicatie. Ik hoef, zoals het er nu uitziet ,nog vier keer mijn hoofd te laten zien op school voor het inleveren van mijn stage verslag, een portfolio en de bijbehorende presentaties en een Proeve van Bekwaamheid. Vorige week heb ik mijn stage afgerond met een 9, dus daar ben ik tevreden over.

 

Op 7 juli is mijn diploma uitreiking en daarna is het nog helemaal open. Inmiddels heb ik wel een idee wat ik graag zou willen; twee of drie maanden terug naar Ibiza. Zoals jullie hier kunnen lezen was ik twee weken geleden in Ibiza en ik vond het zo fijn daar. Ik heb zo genoten van het eiland, de omgeving, de sfeer, de mensen, gewoon van alles. Toen ik thuis was had ik echt de Ibiza Blues. Wist niet eens van het bestaan, maar ik heb het.
Om terug te komen op de tijd na mijn diploma, de grote leegte, ik heb niks waarvoor ik perse hier moet blijven. Ik heb geen studie meer, want ik ben klaar, ik heb nog geen baan aangenomen en ik heb ook geen eigen huis waar ik dikke rekeningen voor moet betalen. Eigenlijk ben ik dus vrij om te gaan waar ik wil. Als ik mijn laptop meeneem en ik ergens internet heb kan ik bloggen en dat is het enige wat vast staat, dat ik wil blijven bloggen. Maar bloggen is niet plaats gebonden, ik kan bloggen in mijn huis hier, in een cafe in Utrecht, in de bibliotheek van New York op of in een strandtentje in Ibiza. Als er maar internet is.
Ibiza stad xSunkissed Nadia Brander

Wat ik dus wil zeggen is dat ik nu erg onrustig ben in mijn hoofd, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Mijn eerste optie is terug gaan naar Ibiza en daar twee tot drie maanden blijven, genieten van het eiland en mijn Spaans bijhouden. Ik heb namelijk drie jaar Spaans gehad en ik heb ook echt mijn best gedaan om het te leren. Toen ik in Ibiza was merkte ik dat de acht dagen dat ik daar was al heel wat naar boven haalde, ik besefte mij dat ik het zonde zou vinden als ik drie jaar moeite weer weg zou gooien. Maar het is nogal wat zoeken en uitpluizen hoe ik het goedkoopst op Ibiza kan verblijven. Dus als jullie nog tips of connecties hebben, let me know!
Misschien vraag je je af waarom ik alleen ga; Ik wil graag dingen doen in mijn leven, ik kan nu wel wachten of er toevallig misschien iemand anders ook tijd en geld heeft om dit te doen, maar stel dat dat niet gebeurd? Ze zeggen dat je spijt krijgt van wat je niet doet, dus misschien moet ik deze stap maar in mijn eentje maken.

En om even terug te komen op het eerste stukje, ik heb stage afgesloten en hoef amper naar school dus ik heb lekker veel vrije tijd deze maand. Dat betekend veel tijd voor mijn blog! Ik ga proberen wat meer filmpjes op te nemen aangezien ik daar weinig tijd voor had de afgelopen periode. Hebben jullie nog ideeën? En op dit moment ben ik ook bezig met iets anders leuks, er zit namelijk een mijlpaal aan te komen voor xSunkissed en die laat ik niet ongemerkt voorbij gaan. Wat er precies komt ga ik nog niet zeggen.
Nadia Brander xSunkissed

Ik geloof dat ik jullie nu wel weer genoeg heb bijgepraat!

Bron afbeeldingen: Mijn Instagram (header afbeelding van Weheartit)

Reacties (6)

 1. Manon

  Succes met de laatste lootjes <3
  Manon recently posted…Mascha; Happy Life

 2. beautyforgirls

  Wat leuk, ik ben op dit moment ook aan het afstuderen. Moet ook nog vier keer naar school voor verslagen en examens. Succes nog even!
  Liefs, xxx

  1. Nadia

   Jij ook succes met afstuderen!
   Nadia recently posted…Personal- Afstuderen, de Ibiza blues &..

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge