Boss Iced

Hugo Boss Iced

Hugo Boss is altijd een van mijn favoriete parfummerken geweest voor mannen. Op The Scent na heeft Hugo Boss mij in de vrouwengeuren nog niet ontzettend weten te overtuigen, maar de geuren voor de mannen. Yep, Hugo Boss it is! Vandaag laat ik jullie meer weten over de ijzige geur; Hugo Iced.


Bij Boss zeggen ze er zelf het volgende over;
”ICED: een krachtige nieuwe geur voor de millenniumgeneratie als inspiratiebron voor de spannende mogelijkheden die zich elke dag weer voordoen. HUGO ICED is een unieke mix van opwekkende, “ijzige” ingrediënten; de ultieme melange die de drager de kracht geeft om met nieuw elan de avonturen van een uitdagende en uitdijende wereld tegemoet te treden. HUGO ICED creëert eindeloze mogelijkheden voor inspirerende en life-changing ervaringen en roept tegelijkertijd het unieke stoere en uitdagende karakter van HUGO op.”

Boss Iced 2

Dat klinkt in ieder geval goed. De verpakking hebben we eerder gezien bij Hugo Boss, het is namelijk weer een flacon geïnspireerd op een veldfles. Ik vind ze wel leuk, alleen vind ik de kleur nu wat minder mooi/stoer, maar dat past dan wel weer bij de naam.

Topnoot: Iced Mint, voor een brutale frisheid die zowel het lichaam als de geest wakker schudt.
Hartnoot: Wild Tea, voor een energieke dosis zelfvertrouwen.
Basisnoot: Vetiver, voor de krachtige oppepper.

Hugo Boss Iced

Het is zeker weer een erg lekkere geur en krachtig is een woord wat ik inderdaad aan deze geur kan linken. Lekker voor overdag en ook goed voor in de avond.

Assortiment & Prijzen
HUGO ICED eau de toilette 75ml € 57,-
HUGO ICED eau de toilette125ml € 79,-
HUGO ICED shower gel 200ml € 25,50
HUGO ICED deo stick 75ml € 24,50

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge