Hugo boss florale

Hugo Boss – Ma Vie florale

Er liggen weer een aantal mooie parfums te wachten op een review, vandaag begin ik met Hugo Boss Ma Vie pour femme florale. Een parfum in een zacht roze flacon die heerlijk minimalistisch is. Momenteel is Hugo Boss The Scent een van mijn meest gedragen parfums, dus ik ben benieuwd of die concurrentie erbij krijgt!

Om te beginnen vind ik het een mooie flacon, ik hou van simpel maar toch chique. Deze flacon vind ik daar zeker onder vallen, de dop doet denken aan een stuk geslepen glas of misschien zelfs wel een diamant! De zilveren rand met daarin subtiel het merkje geslepen en de poederige roze kleur maakt het een stijlvol geheel.

”De geur opent met topnoten van cactusbloesem; een verwijzing naar de kracht en het gevoel van onafhankelijkheid van een vrouw. De natuurlijke elegantie van de cactusbloesem wordt versterkt door twee typische iconen in de parfumwereld: Jasmine Sambac en Rose Absolute. Gezamenlijk creëren ze een verrukkelijk boeket en sporen ze je aan om intens te genieten van bijzondere momenten. Het uitbundige bloemenkarakter sluit perfect aan bij het boeket van roze en witte bloemen van Ma Vie. De tedere mix van roze fresia en jasmijnblaadjes, aangevuld met delicate rozenknoppen, resulteert in een zacht en intens bloemenboeket, alsof je heerlijk verse bloemen ruikt. Om de BOSS vrouw aan te sporen om een momentje voor zichzelf te nemen, worden de warme basisnoten van cederhout versterkt door amber en aangevuld met het houtachtige aroma van sandelhout uit Sri Lanka, wat het verfijnde hart van het parfum nog meer diepte geeft. Het resultaat is een en al elegantie.”

Boss Ma Vie xsunkissed

Ik vind de parfum bloemig en fris tegelijk, heerlijk voor de lentedagen en de zomer. De geur doet mij een beetje denken aan een ochtend waarbij de zon net begint te schijnen en er nog overal dauwdruppeltjes op liggen. Een bloemenveld vol met de mooiste bloemen waar jij dan in je zomerjurkje doorheen loopt, noem mij iemand met veel fantasie maar dit zie ik meteen voor mij als ik deze Hugo Boss geur ruik!

Boss Ma Vie Florale is vanaf maart 2017 verkrijgbaar. Onderstaand de adviesprijzen.
Boss Ma Vie Florale EDP 30ml € 56,-
Boss Ma Vie Florale EDP 50ml € 77,-
Boss Ma Vie Florale EDP 75ml € 99,-

Tip: Moederdag cadeau! Deze geur zal zeker in de smaak vallen.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge