review-hugo-boss-the-scent

Hugo Boss – The Scent

Net nu ik even geen favoriete parfum had kwam Hugo Boss met een nieuw parfum die moeiteloos de titel ‘Mijn Favoriet’ veroverde! The Scent is alleen al prachtig als je er naar kijkt en als de geur dan ook nog eens heerlijk is, ja wat kan je dan anders dan verliefd worden?


In het persbericht vond ik de flacon al mooi en toen ik hoorde dat deze beauty onderweg was kon ik niet wachten tot hij er was. Het gevaar van zulk enthousiasme is dat iets ontzettend kan tegenvallen, gelukkig was dat niet het geval. Ik vind de geur heel lekker, al had ik in deze periode niet zo een zachte parfum verwacht. De geur doet mij namelijk ontzettend denken aan de lente en het begin van de zomer! Niet dat dat mij ervan weerhoud om de geur nu al te dragen 😉

xSunkissed hugo-boss-the-scent

Het idee achter deze parfum is dat er mannelijke en vrouwelijke facetten in schuilgaan. Jason Wu, de Artistic Director van BOSS Womenswear , had de creatieve leiding tijdens de creatie van The Scent for her. “Er gaat iets ongelooflijk krachtigs en verleidelijks uit van een vrouw die zich kleedt in mannelijke maatkleding die haar alleen nog maar vrouwelijker maakt“, aldus Jason Wu. “Dat is het idee achter dit parfum, dat de macht en kracht van de mannelijke geur heeft, maar tevens een vrouwelijke finesse. Het is een spel van gelijken, man versus vrouw, beiden met hun eigen inbreng.

Nu moet ik zeggen dat ik dat ‘macht en kracht van een mannelijke geur‘ niet echt ruik. Ja, ik ruik door de lente een kruidigere, wat meer spicy geurnoot maar om deze nou meteen aan een mannelijke geur te koppelen. Nee.
Ik vind het altijd heel leuk om te lezen hoe een geur wordt uitgelegd, en normaal schrijf ik zelf mijn geurbeleving, maar wilde deze keer aan jullie laten zien hoe ik kennismaak met een geur voordat ik de flacon in handen heb.

the-scent-for-her
Aantrekkingskracht: Honingachtige topnoten van perzik en fresia ontmoeten elkaar in een opzienbarende combinatie die zich op elegante en delicate wijze ontfermt over beide protagonisten – een combinatie die hem aanzet om meer te willen ontdekken.
Verleiding: Als ze dichter bij elkaar komen, ontplooien zich warme en geraffineerde hartnoten van de oosterse osmanthus – maar ook de verborgen kracht ervan! De aanvankelijk lichte, delicate eigenschappen ontwikkelen zich tot bedwelmende passie. Dit is de katalysator achter de aangeboren verleidingskracht van de geur.
Verslaving: In de kraag gevat en niet in staat weerstand te bieden… Het parfum ontketent een onweerstaanbare, verslavende basisnoot die de zintuigen in een nog hogere alarmfase brengt. Intensiteit en mystiek. De onmiskenbare chemie tussen de vrouw die het parfum draagt en degene die ze verleidt. Beiden geven zich over aan de power van BOSS THE SCENT for Her.

De perzik en fresia zijn geurnoten die er in dit parfum echt uitspringen, dit zijn ook degene die zorgen voor de connectie met de lente.

boss-the-scent-xsunkissed

De flacon is van glas en de vloeistof heeft een champagne-achtige kleur. Bovenop de flacon zit een gekantelde dop die geïnspireerd is op een manchetknoop. Al met al vind ik de flacon erg mooi, door de kleurkeuze, de vorm en de luxe en simplicity die de flacon uitstraalt.

 

Adviesprijzen:
Hugo Boss The Scent For Her  30ml € 62,58
Hugo Boss The Scent For Her  50ml € 84,74
Hugo Boss The Scent For Her  100ml € 121,81

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Manon

    Dit lijkt me echt een lekker geurtje

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge