Summertag header xSunkissed

De I love Summer tag

Op de blog van Arne en Frauke zag ik de I Love Summer tag voorbij komen, natuurlijk ‘love‘ ik de summer en had ik op alle vragen een antwoord dus ik besloot om hun tag over te nemen! Ben je benieuwd naar mijn zomerse antwoorden, lees dan verder!

1 ☼ Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Iedereen die hier in Spanje in mijn team zit weet dit antwoord. Mijn favoriete ijs is namelijk Ferrero Rocher. Nu denk je misschien aan een doosje met super lekkere chocolaatjes, want in Nederland heb ik dit ijs nog niet gezien. Maar daar is dit ijs ook op geïnspireerd! Toen ik op vakantie was in Italië heb ik het ontdekt en sindsdien word ik heel blij als ik het ergens vind. Hier in Spanje zie je het gelukkig vaak in de ijssalons. Dus ik kan geregeld genieten van mijn favoriete ijsjessmaak! Qua waterijsjes hou ik van perenijsjes, die kan ik ook wel non-stop eten op warme dagen.

2 ☼ Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Een bikini! – wisten jullie trouwens dat een tosti hier in Spanje een bikini heet? – Maar om nou de hele dag in bikini rond te lopen is misschien ook niet de bedoeling, dus dan ga ik voor een denim shortje. Die kun je op allerlei manieren combineren, lieflijk met bloemetjes in je haar of juist heel stoer met een stel boots eronder en een raw t-shirt! Ik heb toevallig gister in Barcelona nog een heel fijn high-waist shortje gescoord.

Nadia xSunkissed

3 ☼ Wat is je favoriete zomerse drankje?
Een fruitige smoothie. Smoothies zijn ook altijd zo lekker fotogeniek voor Instagram hihi. Al gaat een glas koude ijsthee of ijskoffie er ook altijd wel in. Toch drink ik het meeste water. Ook gezonder natuurlijk – dan de ijsthee/koffie dus-.

4 ☼ Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?
Mijn lievelingsactiviteit… Ja, ik vind dat wel lastig kiezen. Op het strand liggen met een magazine, omringd door vrienden vind ik leuk. Maaaaar, ik vind het ook heel leuk om met mijn familie lekker te varen op de boot. En in de zomer kan ik ook extra genieten van een wandeling met mijn hond. Oké, mag ik het dan bij deze drie houden? Dankjewel!

Bootjes Pineda xSunkissed

5 ☼ Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Het klinkt een beetje vreemd, maar het liefst ga ik in de zomer ook gewoon all-the-way, maar dat is geen doen als het warm is. Hier in Spanje draag ik overdag alleen een waterproof mascara, teken ik mijn wenkbrauwen en werk soms wat weg met concealer en daar laat ik het bij. Als ik dan iets speciaals heb, of in de avond uit ga doe ik wel gewoon alles op.

6 ☼ Wat is je favoriete zomerse liedje?
Ik woon nu in Spanje waar ze ook wel veel andere muziek draaien dan in Nederland, maar een liedje wat ik hier erg leuk vind heet El Taxi van Pitbull & Osmani Garcia (Oke, ik moet toegeven dat ik hem de eerste keren helemaal niks vond) en natuurlijk alle liedjes van Enrique Iglesias. Ook erg populair hier in Spanje haha.

7 ☼ Welk zomers drankje drink je het liefst?
Ehmm… zie vraag 3 ^^

xSunkissed Calella

8 ☼ Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Een scrub! Misschien denk je nu waarom dan een scrub? Nou, als je je huid goed scrubt dan behoud je je bruine kleurtje langer! Een scrub is ook heel leuk om te maken en je kunt hem helemaal naar wens mixen natuurlijk.

9 ☼ Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
Thuis in Nederland heb ik een enorme parfum stash waar ik uit kan kiezen, maar omdat ik die niet helemaal kon meenemen moest ik besluiten om er maar twee mee te nemen. De geur die ik eigenlijk elke dag draag is Jil Sander – Sorbet Sun. Een fris-zoete geur, die speciaal voor de zomer is. Je krijgt hier bijvoorbeeld ook geen vlekken van in de zon. Niet dat dat met mijn witte huid zou gebeuren, maar voor anderen toch een voordeeltje. Ik hou sowieso erg van Jil Sander parfums, dus erg verbazend is deze keuze niet hihi.

10 ☼ Welke plannen heb je voor de zomer?
Mijn plannen deze zomer zijn al aan de gang. Ik woon en werk namelijk in Spanje van begin april tot eind oktober. Dit is iets wat ik heel graag wilde doen na mijn opleiding. Hier werk ik als reisleider voor Sunweb.  Wil je daar meer over lezen moet je even in de categorie ”Mijn buitenland avontuur” kijken.

Sunweb team xSunkissed

Dit waren mijn antwoorden, wat zijn die van jullie? Je mag de tag natuurlijk overnemen!

1 ☼ Wat is je favoriete ijsjessmaak?
2 ☼ Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
3 ☼ Wat is je favoriete zomerse drankje?
4 ☼ Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?
5 ☼ Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
6 ☼ Wat is je favoriete zomerse liedje?
7 ☼ Welk zomers drankje drink je het liefst?
8 ☼ Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
9 ☼ Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
10 ☼ Welke plannen heb je voor de zomer?

Deze tag is verzonnen door de leuke blog The Life Factory.

Reacties (3)

 1. Chinouk

  Wat een heerlijke tag! En wat gaaf dat je nu werkt/woont in Spanje, ik hoop dat je het vreselijk naar je zin hebt. Nog veel plezier en een fijne zomer toegewenst :)

 2. Debby

  Heeeeerlijk! Ik vlieg over 2 weken voor een campingbaantje naar Spanje, kan niet wachten! Bikini is overigens alleen in Catalonië, hihi. Die gekke Catalanen!

  1. Nadia

   Oooh hahaha, ja dat Catalaans blijft een apart taaltje. Veel plezier op de camping!
   Nadia recently posted…De I love Summer tag

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge