ICI Paris XL – Oogcrème tegen rimpels

Rimpels.. ouch, nooo we don’t want that! Gelukkig bestaan daar veel middeltjes, smeerseltjes en crèmes tegen. Ook ICI Paris heeft een oogcrème tegen onze vijand, de rimpel. Deze is grondig getest, werkt hij? Of is er geen verschil te merken? Lees snel de review!

Omdat ik een andere crème aan het testen was en ik niet 2 dingen tegelijk kan testen heb ik voor dit product een familielid gevraagd. Ook zij ontkomen niet aan mijn blog hahaha. Maar dat vinden ze helemaal niet erg!

De oogcrème bevat de actieve bestanddelen rijstmeelolie en tripeptide. Tripeptide is een werkzame stof die de haarvaatjes rond je oog laat samentrekken en de aanmaak van collageen stimuleert, zo zorgt tripeptide voor stralende oogcontouren. Rijstmeelolie is luchtig en wordt gemakkelijk opgenomen door de huid. Het kalmeert de gevoelige huid en geeft soepelheid. Rijstmeelolie bevat een hoge concentratie anti-oxidanten en die stimuleert de jeugdigheid van de cellen. Dit zorgt samen dus dat de rimpels rond je ogen verminderen!

Het komt in een fijn flesje, het is niet te groot, dus makkelijk in je toilettas mee te nemen. Ook is hij hygiënisch in gebruik, het is namelijk een pompflacon, op deze manier is het ook goed te doseren. Als het flesje bijna op is, en het pompje niet meer bij de crème kan, dan kun je hem gewoon open draaien. Dat vind ik echt een pluspunt en daarbij ziet het flesje er best leuk uit.

De crème zelf ruikt lekker, lekker fris en is goed uit te smeren. Het is een dunne substantie en je huid neemt het snel op. De crème voelt ook fijn aan.

Tot zover alleen maar pluspunten, maar de echte vraag; Werkt deze crème ook tegen rimpels? JA!

Haaaa, die had je misschien niet aan zien komen, maar deze crème werkt echt.

First Wrinkles Eye Cream van ICI PARIS XL heeft een drievoudige werking, waarbij de fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd, de kwetsbare ooghuid optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tekenen van vermoeidheid aanzienlijk worden verminderd.

Je gebruikt de crème in de ochtend en een keertje voor het slapen gaan. Twee keer per dag smeren om de rimpels tegen te gaan is te doen lijkt me. Mijn testpersoon is in ieder geval om en zou deze gewoon weer aanschaffen. Aanrader dus!

ICI PARIS XL First wrinkles eye cream 15 ml €20,29

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (1)

  1. Bente

    Ziet er goed uit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge