ICI Paris XL verzorgingslijn voor mannen

ICI Paris XL is voor ons waarschijnlijk bekend gebied, maar nu mogen we best onze vriendjes en vaders deze winkel mee in nemen. Ze hebben nu namelijk ook een verzorgingslijn voor mannen. Slimme zet, aangezien zij nu ook steeds meer met crèmes en dergelijke bezig zijn.


Aangezien vrouwen en mannen een wereld van verschil zijn qua wensen en natuurlijk qua huid, heb ik deze lijn niet zelf getest. Natuurlijk heb ik wel mijn mening gevormd over de verpakking en de geur, maar verder heb ik Piet, een vriend van me, ingeschakeld om de boel eens te beoordelen.

De ICI Paris XL Homme skincare lijn bestaat uit een zevental producten voor het gezicht en lichaam. Alle producten zijn parabeen- en alcoholvrij en bevatten geen minerale oliën.
Voor deze review heb ik de Roll-On Deo, Face cleansing gel en de Hydrating & Mattifying gel ontvangen. Piet en ik waren het er over eens dat de verpakking leuk vormgegeven is. De producten zijn vrij basic, neutrale kleur grijs, maar toch een mannelijke touch door het bandenspoor of de afdruk van traanplaat.

De deodorant is een roller, hier moet je van houden. Piet houdt normaal niet van roll-on deo’s, maar dit is er 1 die hij wel kan waarderen. Mocht jij normaal dus ook altijd een spray kiezen, zou je deze misschien ook wel gewoon fijn vinden. De deodorant voelt goed aan, totaal niet kleverig of plakkerig. De geur is ook zeer aangenaam en volgens Piet werkte hij ook redelijk tegen het zweten.
Dankzij de alcoholvrije formule, is deze deodorant dan ook perfect geschikt voor de gevoelige huid. De deodorant is als beste uit de test van deze 3 producten gekomen.


De Face Cleansing Gel. Het dagelijks reinigen van de gezichtshuid is belangrijk. Breng de zeepvrije Face cleansing gel ’s ochtends en ’s avonds aan op een vochtige huid. Dankzij het moringa-extract werkt deze cleansing gel zuiverend, zonder de huid te irriteren. De panthenol werkt verzachtend en het gletsjerwater en de salie extracten zijn om de huid te blijven hydrateren. Piet vond dit product niet heel vervelend in gebruik, maar hij vond dat de geur toch iets te vrouwelijk was. Van de werking heeft hij vrij weinig gemerkt.


Als laatste de Hydrating & Mattifying gel. Na een goede reiniging, is het belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. De Hydrating & Mattifying gel is geschikt voor mannen van alle leeftijden, met een gecombineerde tot vette huid. Dankzij de werkzame stoffen van het mattifying complex (zink, bamboe poeder en salicylzuur) wordt het glimmen van de huid tegen gegaan. In het begin was Piet erg tevreden over dit product, het voelde goed aan op zijn huid. Ook de geur was lekker. Na een week begon hij alleen het gevoel te krijgen dat de gel ‘op’ zijn gezicht bleef zitten. Dat gevoel is dan weer wat minder fijn. Het pompje is wel erg hygiënisch in gebruik. En de kans op verspilling van dit product is ook kleiner omdat er steeds een kleine hoeveelheid uit komt.

De producten zijn allemaal goed betaalbaar en verkrijgbaar in de ICI Paris XL filialen.
Anti perspirant roll-on deodorant – 50 ml €8,99
Face cleansing gel – 100 ml €7,99
Hydrating & mattifying gel – 50 ml €12,99

ps. Misschien een leuk idee voor Vaderdag?

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (6)

 1. kissandmakeupsbeautyblog

  Jammer dat hier geen Ici Paris is, want dit klinkt wel interessant voor the boyfriend!

 2. Lyanne

  Wat ontzettend leuk dat vrienden dat voor je willen testen zeg. Dan kun je ook mannen producten goed Gerevieuws op je site zetten!

 3. Amy

  Fijn dit! Ik ga het artikel straks even aan m’n vriend laten zien!

 4. Wella lover

  Ziet er leuk uit, echt voor mannen!

 5. Sassie

  Klinkt goed en ziet er goed uit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge