If you have a beautiful face you don’t need big fake boobs to get anyone’s attention.

Vandaag kreeg ik dan eindelijk mijn lippalette binnen, ik zou hem namelijk binnen 5-7 werkdagen binnen hebben, en dat was vorige week woensdag… Maargoed, nu heb ik hem en ik wil hem even aan jullie laten zien. Gelukkig was hij erg goed ingepakt, namelijk in een grote doos die helemaal vol met bubbeltjes plastic zat, het palette was daarom helemaal in goeie staat.

Het palette is niet zo groot als de 88 eyeshadow palette’s wat ik in eerste instantie dacht, hij is wat kleiner. Dit stond er wel bij op de webshop, maar ik heb er denk ik gewoon overheen gelezen. De verpakking is van gewoon zwart plastic, en er staat geen merk op. Er zit een goeie sluiting op, dus hij zal niet zomaar open gaan.

Het palette bevat hele mooie kleurtjes, lichte nude tintjes tot de felrode en een wat donkere bruintint. Er lijkt ook wat shimmer in te zitten, maar niet overdreven veel.

Ik heb een gekke gewoonte om te ruiken aan make-up, ik heb namelijk een hekel aan vieze luchtjes, en zeker als ik dat op mijn gezicht moet smeren, maar deze rook gewoon ‘normaal’, niks geks gelukkig.

Daarna heb ik meteen eens wat kleurtjes getest, het product is erg creamy, smeert fijn uit en voelt niet droog of vervelend aan op je lippen. Je kunt de kleurtjes ‘opbouwen’ in kleursterkte.

Ik heb op de foto het kleurtje links boven op, het is een mooi shimmery, licht roze kleurtje.

Ik heb dit palette gekocht bij bybeautygloss.nl, ik heb er €10,- voor betaald wat ik een mooi bedrag vind voor dit palette met 15 mooie kleurtjes. Je kunt hem nu kopen voor €14,99 wat ik ook nog een redelijk bedrag vind.

Reacties (3)

  1. Ilja

    Ik vind de kleur op je lippen erg mooi! Ik ben dol op oogschaduwpalettees, maar denk dat ik voor lipstick toch liever gewoon losse heb (die kan ik makkelijk meenemen in mijn tas ♥)

  2. Liploverr

    Ik ben gek op lippaletten ik heb er al 6 =)

  3. Rinah

    Wat een prachtig palette, mooie kleuren ook. Zelf heb ik ook een lip palette maar dan met andere kleurtjes. Mooi kleurtje op de foto.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge