Inglot opent 2 nieuwe winkels

Inglot krijgt er niet 1, maar 2 nieuwe winkels bij in maart! Een Brand Store in Amersfoort en een Pop Up Store in Amsterdam waar de beauty liefhebber kan kiezen uit bijna 400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht. Kortom, de nieuwe places to be voor beauty addicts!


Inglot Store Amersfoort
Afgelopen zaterdag, 2 maart is de nieuwe store in Amersfoort geopend. De nieuwe Inglot van heeft een oppervlakte van 100m2, waar alle Inglot producten in te vinden zijn. Ook heeft dit filiaal een workshop ruimte, ga gezellig een dagje make-uppen met je vriendinnen!

Inglot Pop Up Store Amsterdam
De zaterdag erop, 9 maart, opent de Pop Up Store in de Leidsestraat in Amsterdam.
De Pop Up Store is de helft kleiner als de Store in Amersfoort, maar ook hier kun je het hele assortiment vinden.

“Met de opening van weer twee nieuwe INGLOT Stores in Nederland willen wij graag ons enthousiasme en onze professionaliteit overbrengen op de consument. In beide winkels hebben beauty liefhebbers keuze uit bijna 400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht. Betaalbare professionele producten, vanaf nu letterlijk en figuurlijk bereikbaar voor iedereen! Daarnaast staan onze vakkundige make-up artists altijd klaar voor advies en beauty tips.”, aldus Sharon Wertheimer, Commercieel Manager Inglot Cosmetics.

Tijdens de weekenden dat deze winkels openen kun je heel fijn je slag slaan. Er zijn namelijk mooie acties, gratis touch ups enje kunt make-up advies krijgen met een facechart.
En dames; de eerste 200 klanten ontvangen een gratis lipgloss, alle mascara’s met 50% korting en gratis klikken met het freedom system!

Voor de Pop Up Store op de Leidsestraat heeft INGLOT nog een leuke andere surprise actie: ‘The Face of INGLOT, waarbij street beauties gefotografeerd worden en tien faces een plek in de winkel kunnen winnen, inclusief een make-up sessie en producten ter waarde van 180 Euro. Spot de visagist en fotograaf op 2 maart in de Leidsestraat!’

Details:
INGLOT Store | Langestraat 71 | 3811 AC Amersfoort
INGLOT Pop Up Store | Leidsestraat 12 | 1017 PA Amsterdam

Ik heb niet heel veel ervaring met de producten van Inglot, maar ik ben zeker fan van de nagellak en de lipgloss!

Reacties (2)

  1. Chanty

    Ja, zmaar die fraude scheen ook weer niet met de winkel te maken te hebben he!

  2. Anonymous

    Inglot van de fraude?!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge