Inspiratie – Armcandy

Zelf vind ik het echt mooi om een stel armbanden om te hebben. In de winter doe ik daar niet zo aan. Onhandig+niet te zien. Nu de zomer er weer aankomt kijk ik weer wat rond voor leuke armbandjes en hang graag mijn arm vol! Aangezien ik niet de enige ben heb ik wat leuke foto’s voor jullie opgezocht.^^ Deze vind ik echt geweldig, die ringen maken het ook helemaal af!

Houden jullie ook zo van armbandjes of houd je het liever bij eentje?

Bron foto’s: weheartit

Reacties (3)

 1. Anonymous

  Ik draag heel veel geluksbandjes, iedere vakantie koop ik er 1 en die moet je vastknopen

 2. Astrid

  Leuk artikel. Ik draag soms meerdere armbanden maar meestal hou ik het bij een.

  xx Astrid

 3. MySuperSweetLife

  Mooie inspiratie foto`s! Maar meestal hou ik het bij een armbandje!
  Liefs

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge