Inspiratie – Armcandy

Altijd als het weer lekkerder weer wordt wil ik nieuwe armbandjes.Je blote armen volhangen met een heel stel armbandjes, i like! Nu de zon zich weer wat meer laat zien kreeg ik weer armbandje-kriebels, dus ik keek wat rond op internet en vond echt een leuk merk! Graag deel ik deze ontdekking met jullie.


4EVER WITH EVERYONE is een merk wat echt zulke leuke sieraden heeft, en dan voornamelijk armbandjes. Er is ook ontzettend veel keuze en elk armbandje is uniek. Je hebt verschillende gekleurde elastieken bandjes, maar ook goud en zilver. Ieder armbandje heeft een leuke hanger; hartjes, vredesteken, snorren of handboeien. Name it. Er zijn teveel soorten om ze allemaal te noemen. Ze zijn leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook leuk als kadootje voor je moeder, beste vriendin of je zusje.

Ik zal jullie een paar Armcandy plaatjes laten zien, dan weet ik zeker dat jullie net als mij om zijn!


Wat rustiger, schattig setje.


Lekkere kleurtjes voor de zomer.


Ook een heel tof setje, zeker voor de meiden die niet zo van de kleurtjes zijn.

Naast armbandjes heeft 4EVER WITH EVERYONE ook bijpassende kettinkjes en oorbellen, maar je kunt er ook terecht voor een clutch. Ik denk dat iedereen hier een persoonlijk armbandje kan vinden, gewoonweg omdat er zoveel keuze is. De armbandjes worden handgemaakt, dat vind ik dan wel weer een leuk pluspunt. Op die manier is echt elk armbandje uniek.

Vinden jullie ze ook zo leuk?

Vanaf €8,95 kun je al een armbandje uitzoeken bij 4EVER WITH EVERYONE

Reacties (2)

  1. Nena

    Echt heel leuk!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge