xSunkissed instagram

Instagram Moments #6

Wow. Eindelijk weer een Instagram Moments, deze keer een post vol met Spanje foto’s! Het is wel echt lekker weer hier, maar zo super druk met werken dat ik echt pas twee keer op het strand heb kunnen liggen. Gelukkig kom ik soms met mijn werk wel op hele mooie plaatsen en ja, dat moet gedeeld worden op Instagram haha ^^

Dit is een uitkijkpunt vlakbij de boulevard van lloret, echt super mooi. Er hangen een aantal van die ‘love locks’, deze foto vond ik zo leuk dat ik hem ook meteen als achtergrond op mijn telefoon heb haha.
Lloret Instagram xSunkissed

Dit is mijn huisgenootje Nane, hier waren we mee op een excursie naar het binnenland. Dit is de plaats Besalu, een middeleeuws dorp. Tijdens deze excursie dagen hoeven wij niet onze Sunweb outfit aan, leuker voor foto’s dus hehe.

Nadia en Nane

 
Ennnnn, er was een voetbal toernooi in Lloret. De Costa Brava Cup. Oke, leuk, wij wilden wel mee doen want ‘het was voor de lol’, kwamen we daar aan met ons kleine team, bleken er gewoon echte voetbal elftallen mee te doen. Okeeeee, maargoed, we zijn er toch gaan staan en hebben wel echt een hele gezellig dag gehad hahaha.

Voetbal Lloret xSunkissed

 

Deze foto is bij het riviertje bij Besalu. Ik vind het daar zo een mooie plek, je kunt daar heerlijk zitten en een beetje afkoelen in het water.
Girona xSunkissed

En als laatste een foto met Nane en Noƫlla, allebei collegaatjes. Eindelijk lekker op het strand!

Beach Lloret xsunkissed
Als jullie al mijn foto’s willen zien, kun je mij natuurlijk altijd followen op Instagram @NadiaaRB

Zie hier de andere Instagram Moments.

Reacties (2)

  1. Trudy

    Ik zie al die prachtige Espana fotos voorbij komen op m’n telefoon scherm! Suuper leuk allemaal! Zo te zien heb je het erg naar je zien.
    Ben benieuwd naar mee. Ik eis een Travel Diary hahaha!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge