Instagram moments 7

Instagram Moments #7

Deze moments liet even op zich wachten, Instagram Moments #6 stond namelijk al in mei online, en nu in november is nummertje 7 er pas.

Wat heb ik geplaatst op mijn Instagram account de laatste tijd?

Taking pictures for le blog.

Een foto die is geplaatst door Nadia RB. (@nadiaarb) op

Dit was de eerste keer sinds ik thuis was uit Spanje dat ik weer lekker bezig was met product fotografie. Helemaal gelukkig hihi.

Lunch with Auke 👌 Een foto die is geplaatst door Nadia RB. (@nadiaarb) op

Gezellig gelunched met Auke, misschien ken je hem wel van het Youtube account Shirley & Tamara Grappig weetje, wij zaten zo te praten dat je serveerster wel 3x kwam vragen wat we wilden bestellen en steeds zeiden we ‘Ooh, shit, nog niet gekeken. Nu gaan we écht kijken!’

Today’s fragrance and lipstick Een foto die is geplaatst door Nadia RB. (@nadiaarb) op


Parfum van Chloe en lippenstift van Chanel. Twee fijne merken en producten! ♥

 

Travel can make you richer 👑

Een foto die is geplaatst door Nadia RB. (@nadiaarb) op

Een quote waar ik mij helemaal in kan vinden. Het was een beetje toen ik naar Nederland kwaam, dat iedereen dingen zei als ‘Dan ben je weer lekker thuis‘, maar ik was in Spanje ook gewoon thuis. Ik had daar een appartement wat voelde als thuis, ik had daar vrienden en de supermarkt waar ik de route wist hahahahaa.

🙅🙆🙌 Een foto die is geplaatst door Nadia RB. (@nadiaarb) op


Selfie time.

Sleepy time for this little baby after playing 😙😙

Een foto die is geplaatst door Nadia RB. (@nadiaarb) op


Deze kleine boef zat ik het asiel waar ik vrijwilligerswerk doe. Samen met de broertjes en zusjes was dit leuk tijdverdrijf als ik even moest wachten of voordat ik naar huis ging. Altijd in voor een stoeipartijtje hihi. Ik heb ook een super schattig filmpje, met mijn telefoon op de selfiestand aan het filmen! Na het spelen gingen ze lekker slapen en maakte ik deze cute foto. Alle kittens zijn geplaatst :)

Ik zou het leuk vinden als jullie mij volgen op Instagram als je dat nog niet doet; NadiaaRB

Reacties (1)

  1. Manon

    Leuke foto’s!
    Manon recently posted…De Blux Box van November 2015

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge