Zonbescherming xSunkissed

Institut Esthederm zonbescherming

Daar is hij dan! De zon laat zich eindelijk zien in ons landje. Met Bevrijdingsdag moest ik mijn lichte huid toch echt weer goed insmeren om een rood souvenir aan de mooie dag te voorkomen. Ik gebruikte een nieuw product van Institut Esthederm wat ik vandaag graag aan jullie laat zien.

Zelf had ik deze zonnebrand nog niet eerder gebruikt, maar na het eerste gebruik was ik blij verrast. Zonnebrand producten is toch iets waar ik een haat/liefde verhouding mee heb. Liefde omdat ze mijn huid beschermen en dat zeker in mijn geval super belangrijk is. Haat omdat ze soms een vervelende geur hebben of een plakkerige laag op mijn huid achter laten. En omdat ze verschrikkelijk zijn op je gezicht, het idee dat ik zo een vol product op mijn huid smeer in de zomer, daar krijg ik echt de kriebels van..

Ik heb de Institut Esthederm Intolérances Soin Haute Protection Spray Corps, wat dus een zonnebescherming spray is. Een spray vind ik altijd wel fijn, geen gedoe met een te grote scheut of een dopje wat kwijt is. Het product zelf vind ik heel fijn, het is bijna geurloos en in no-time in je huid getrokken zonder een vettig of wit laagje achter te laten. Je huid voelt lekker aan na gebruik, alsof je een voedende bodylotion hebt gebruikt. Ook op je gezicht voelt hij prettig aan. Love it! Staat er op sommige producten juist een waarschuwing dat je het niet kunt gebruiken op een huid die allergie of andere reacties van de zon heeft, mag je dit product juist wel gebruiken! Het zal de huid helpen herstellen en laat de huid wennen aan de zon. Klinkt goed toch?!

Institut Esthederm xSunkissed

Dit zonnebrand product is erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid, mijn lichte huid is ook nooit zo blij met de zon. Soms krijg ik zon allergie bultjes of blaasjes, heel vervelend en niet mooi natuurlijk. Om je huid zo goed mogelijk klaar te stomen voor de zon in de vakantielanden is het slim om twee weken voor vertrek te beginnen met smeren en hiermee door te gaan tot een week na thuiskomst. De variant die ik heb kan ook goed gebruikt worden bij kinderen, waar bescherming tegen de zon ook ontzettend belangrijk is.

Esthederm xSunkissed

Ben je na het lezen van deze review benieuwd geworden naar de Institut Esthederm zonneproducten? Neem dan vooral een kijkje, want ik ben erg tevreden over het product wat ik heb ontvangen.

De zonnespray die ik heb bevat 150 ml en kost op het moment € 46,55.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge