Interieur winter header xSunkissed

Interieur inspiratie herft/winter

Nu ik een paar dagen thuis ben, ben ik er al wat aangewend dat het hier flink herfst is. Maar toen ik weg ging begin april, is mijn kamer natuurlijk niet echt achter gebleven in herfstsferen! Tijd om wat inspiratie op te doen om je kamer toch wat meer herfstig of winters te maken.


Waar ik als eerst aan denk zijn kaarsjes! Kaarsjes brengen echt een gezellige sfeer in een ruimte, een stel verschillende maten en kleuren op een dienblad of een aantal waxinelichtjes in mooie houdertjes. Net wat jij leuk vindt!

Esprit inspiratie xSunkissed
Zelf vind ik wit eigenlijk geen winterse kleur, tenzij het sneeuw is natuurlijk hihi. Maar wit vind ik vooral fris voor de lente of de zomer. Omdat de binnenkant van deze items koperkleurig is en dat dan natuurlijk wel weer een trend is dit seizoen vond ik dat deze er toch wel bij mochten!

Bij winter denk ik altijd een beetje aan bruintinten, bordeaux rood, hout, gebreid wol en koper. Al is koper dit jaar wat meer naar rosé kleuren veranderd. Wat ook wel erg mooi is!

Je kunt natuurlijk ook wat echte natuur in huis halen. Ga lekker naar het bos, zoek wat eikeltjes, kastanjes (misschien zelfs nog in de holsters) en wat mooie bladeren. De bladeren kun je drogen tussen een boek op de verwarming en daarna kun je alles leuk op een schaal schikken. Wat helemaal leuk is, en lekker herfstachtig! Leg het op een schijf van een boomstam. Misschien kun je die meenemen uit het bos en dan drogen maar makkelijker is om hem te kopen, ik zag ze laatst nog bij de Action liggen in verschillende maten. Je kunt hier natuurlijk ook een kaars opzetten, maar let wel op dat je herfstige verzameling dan geen vlam kan vatten. Savety first!

Winter interieur xSunkissed
Lekker wat extra kussentjes en een dekentje erbij, kop thee, goed boek en you are ready for winter!

Bron afbeeldingen Esprit (met toestemming)

Reacties (1)

  1. Mariëlle

    Ik vind vooral de koperen items zo tof, zeker met wit!
    Mariëlle recently posted…Review Kiehl’s Rare Earth Cleansing Masque

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge