xSunkissed home inspiration

Interieur // Home inspiration

Jullie hebben het waarschijnlijk al in mijn 2014 planning gelezen dat ik graag dit jaar voor een eigen huisje wil gaan. Bij een eigen huis komt natuurlijk een moment dat je alles lekker gaat inrichten, je huisje een thuis maken. Ik kan nu al uren op WeHeartit kijken naar mooie interieurs. Vandaag deel ik mijn inspiratie met jullie!

Ik hou van interieurs waar vooral basiskleuren gebruikt worden als wit- en grijstinten. Daarbij hou ik ook van banken met veel kussens, dienbladen met kaarsjes, strakke salontafels en fotolijstjes met quotes. Kijk mee naar een paar mooie foto’s van huizen waar ik meteen voor zou tekenen!

-afbeeldingen niet meer beschikbaar-

Is dit ook een beetje jullie stijl of gaan jullie juist weer voor iets heel anders?

Reacties (10)

 1. Evelien

  Wat een geweldige inspiratie foto’s! Ik heb wat dat betreft dezelfde smaak als jij – lichte tinten, maar toch alles erg cozy en knus, maar wel georganiseerd ^-^
  Evelien recently posted…Action must haves: week 3

 2. elma

  Mooie inspiratie! Ik hou ook van veel wit!

 3. Saskia | Former Parades

  Fijne inspiratie! Ik vind pinterest ook altijd erg fijn voor interieur inspiratie haha, misschien een leuke tip als je daar nog niet had gekeken!

  ♥ Saskia
  Saskia | Former Parades recently posted…Are You Swedish? // Cool Sports Collection

 4. Vanessa

  Wat een mooie inspiratie!

 5. kato

  Oh wauw heel gezellig!
  kato recently posted…Go fresh douchecrème Dove!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge