Plantjes xSunkissed

Interieur//plantjes DIY

Ik had laatst mijn kamer helemaal van boven tot onder opgeruimd en toen heb ik ook mijn vensterbank leeggemaakt. De nep plantjes die daar stonden zijn de prullenbak ingegaan en ik ben voor echte plantjes gegaan. Ik heb voor super weinig geld een leuk plateautje gemaakt.

Ik vind wit en simplicity in een inrichting altijd erg mooi en daar kan ik dan ook uren naar kijken op WeHeartIt. Nu had ik eerder van een event een vetplantje in een tinnen emmertje gekregen, maar die stond eenzaam op mijn nachtkastje. En ik besloot dat ik er wel meer wilde.
Vetplantje DIY xSunkissed
In het tuincentrum kocht ik 1 vetplantje en 2 cactussen voor € 2,50, bij de Big Bazar kocht ik een wit, houten plateau voor € 1,49. Ik wilde dat de plantjes in verschillende potjes gingen, maar wel passend bij elkaar. Ik ging voor een gebroken wit kopje uit een oud servies wat mijn moeder heeft, voor een mini blikje waar mais in had gezeten en 2 tinnen emmertjes die ik samen voor € 0,60 kocht in de kringloopwinkel.
Interieur cactus xSunkissed

Het heeft mij dus totaal € 4,60 gekost en het ziet er zo leuk uit! Vetplanten en cactussen hebben weinig zorg nodig, dus iedereen kan deze plantjes rustig neerzetten. Het emmertje met het vetplantje wat ik bij een event had gekregen staat niet op de foto.

Vinden jullie dit ook zo leuk?

Reacties (5)

 1. Mariëlle

  Super leuk idee. p.s. ik heb vandaag het pakketje van Webprint binnengekregen, verschijnt volgende week op mijn blog :) Nogmaals bedankt <3
  Mariëlle recently posted…Review: Max Factor Lipfinity always delicate

  1. Nadia

   Heel erg leuk! Ik ben benieuwd =)
   Nadia recently posted…Interieur//plantjes DIY

 2. Kelly

  Wat schattig zeg!
  Kelly recently posted…Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls – Natural Bronze.

  1. Nadia

   Dankje, dat vind ik dus ook!
   Nadia recently posted…Interieur//plantjes DIY

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge