Interview met Miss Verkiezing deelneemster Nini

Laatst was hier de Miss Westfriesland Verkiezing, dit jaar kende ik een paar van de meiden die meededen en het leek mij leuk om 1 van hun wat vragen voor jullie de laten beantwoorden. Nini was zo lief om dat voor jullie te doen! Misschien zijn er meiden die twijfelen om mee te doen?


Waarom deed je mee aan de Miss Verkiezing?
Ik deed mee aan de Miss Westfriesland Verkiezing 2013 omdat ik via Facebook gevraagd om mee te doen. Toen dacht in het eerste opzicht ‘Dit is niets voor mij, een Miss Verkiezing.’ Uiteindelijk zei een vriendin; ‘Nien, ik zeg altijd over 20 jaar heb je meer spijt van dingen die je niet heb gedaan hebt, dan dingen die je wel hebt gedaan.’ Dus toen ben ik de uitdaging aangegaan.

Hoe dacht je over de Missverkiezingen voordat je meedeed?
In het begin dacht ik bij Miss Verkiezing aan allemaal mooie meiden, die zichzelf ook helemaal geweldig vinden. Arrogantie en een hele erge strijd onderling. Dat was bij deze verkiezing niet het geval, waarschijnlijk omdat het iets kleiner is. Maar ik blijf erbij dat ik denk dat dat bij andere verkiezingen wel het geval is.

Heb je dingen geleerd van de verkiezing? Zo ja, kun je iets noemen?
Ik heb best wel veel geleerd van de verkiezingen, zoals jezelf goed presenteren en dingen ondernemen. Een voorbeeld wat we moesten doen was het regelen van een kavel en die dan zo goed mogelijk verkopen.

Deed je mee om de ervaring, het winnen of een combinatie van beide?
Ik deed het in eerste instantie mee voor de ervaring. Om te winnen was voor mij meer een bijzaak. Het zou natuurlijk erg leuk zijn en een mooi compliment als ik had gewonnen, maar na een paar dingetjes ben ik blij niet gewonnen te hebben. Ik zat zelf helaas niet bij de laatste 8. Dat was voor mij wel een kleine teleurstelling omdat de laatste 8 meiden in gala kleding mochten lopen en dat had ik wel graag gewild.

Wat vond je het minst leuke van de verkiezing?
Het minste aan deze verkiezing vond ik de onverwachte kosten die het met zich mee bracht. Zoals het kopen van pumps en de reiskosten naar sommige plaatsen. En toch wel een beetje de vriendjes politiek, maar dat blijf je wel houden denk ik. Verder kan ik alleen maar positieve dingen bedenken.

En wat vond je het leukste?
Het leukste vond ik natuurlijk de eindshow. Daar heb je al die weken naar toegewerkt. Je werd helemaal mooi gemaakt en je mocht eindelijk de kleding lopen die je had doorgepast bij verschillende kledingwinkels en een lingerie winkel, en iemand had super mooie kimono’s voor ons gemaakt.
Wat ik ook echt geweldig vond, maar wat niet echt bij de verkiezing hoorde, was het event ‘Hoorn Modestad’. Ik was met 4 andere meiden uitgeloot om op Hoorn Modestad de collectie van ontwerper Sepehr Maghsoudi (bekend van het televisieprogramma Project Catwalk) te lopen. De ervaring met Sepehr was echt geweldig en ik heb super met hem gelachen, ik had hem erg anders voorgesteld maar het is echt een leuke en gekke ontwerper.

Is er onderling rivaliteit zoals in het Next Top Model huis, of zijn jullie vriendinnen?
Ik kende al een aantal meiden, het contact is alleen maar versterkt door deze verkiezing en dat is natuurlijk super leuk! Ik voelde totaal geen onderlinge strijd.

Zou je andere meiden die mee willen doen aan een verkiezing nog een tip kunnen geven?
Een goede tip is, denk ik, dat je moet zorgen dat je altijd alles in orde hebt. Denk bijvoorbeeld aan standaard je sjerp meenemen en er goed verzorgd uitzien. Luister goed naar wat je verteld wordt en voor de rest geniet van de ervaring!

Nou meiden, ik hoop dat het een beetje duidelijker is geworden wat een Miss Verkiezing voor ervaring is. En natuurlijk dankjewel Nini!

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

  1. Amanda

    Wat grappig ik woon ook in West-Friesland! Een oude klasgenootje deed ook mee aan deze verkiezing 😉

  2. Gina

    Heel leuk om dit te lezen zeg! Ik keek er ook heel anders tegen aan.

  3. Anonymous

    Wat leuk om te lezen! Liefs jenny

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge