Invisibobble xSunkissed

Invisibobble

Inivisi..wat? Bij de naam krijg je nou niet meteen een idee wat een Invisibobble is, maar ik zal het je vertellen. De Invisibobble is een haarelastiek wat er een beetje uitziet als het snoer van een oude telefoon. Als je dat tenminste nog hebt meegemaakt, de tijd van vaste telefoons hahaha. Wat maakt dit  bijzondere elastiekje nou zo speciaal? Ik ga het je vertellen!

Ik had ze al in de winkel zien hangen,  maar het trok mij niet echt aan, mijn gewone elastiek werkte prima. En daarbij vond ik het er niet leuk uitzien, misschien voor kinderen, maar niet voor mijzelf.
Invisibobble xSunkissed

Tot ik een mailtje kreeg van Evelien, in de bijlage vond ik het persbericht van de Invisibobble en toen was mijn nieuwsgierigheid gewekt. In het persbericht stonden allemaal voordelen waarom je het gewone elastiekje eigenlijk maar moest vervangen voor dit speciaal gevormde ding. Ik wilde dit wel uitproberen, want you know me, ik schrijf pas over iets na een eigen ervaring, dus Evelien stuurde mij twee Invisibobbles in een kleur naar keuze. Ik speelde op save en ging voor de doorzichtige variant.
Invisibobble xSunkissed 2

Het geheim van de Invisibobble zit in de unieke vorm die je doet denken aan een telefoonsnoer zoals ik al eerder zei. Maar juist door deze vorm wordt de druk op je haar verschillend verdeelt. Ik stijl vaak mijn haar, maar als ik dan een tijdje een staart in heb gehad zit er echt zo een knik in mijn haar. Deze Invisibobble geeft geen knik, dus je gestijlde haartjes kunnen veilig in een staart.
Invisibobble xSunkissed in

En ander bekend probleem is dat als je een paar uur een staart in hebt gehad, dat je een beetje hoofdpijn kan hebben. Dit wordt veroorzaakt door de druk op je hoofdhuid, het elastiek trek eigenlijk een beetje aan alle haartjes. De Invisibobble geeft niet zoveel druk en dat resulteert in geen hoofdpijn! Je voelt hem ook niet echt zitten, aan het begin dacht ik ‘Mijn staart zakt in een paar minuten uit.’ omdat ik gewend ben dat mijn elastiek strakker zit. Toch bleef mijn staart goed op mijn hoofd zitten!

In het persbericht noemen ze ook dat de Invisibobble je haar minder beschadigd omdat er geen metalen stukken op zitten. Voor mij gaat deze niet op, ik gebruikte al de metaalvrije elastiekjes.
xSunkissed Invisibobble

Om mijn pols vind ik hem een beetje vreemd staan, mijn gewone elastiekjes staan daar wat beter om haha. Misschien een kwestie van wennen?
Invisibobble xSunkissed

De Invisibobble heeft mij positief verrast, de pluspunten zijn er echt en hij werkt gewoon goed. Ik ben nog niet zo weg van de gekleurde varianten, maar mijn doorzichtige variant is bijna niet zichtbaar. Ook verdwijnt hij deels in je haar, wat ik ook wel mooier vind.
Je kunt een setje Invisibobbles  bestellen op JohnBeerens.com. Ze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren en ze zitten per 3 verpakt in een doosje en die kost € 4,95.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

 1. Lovely Lonnie

  Wat grappig dit idee, ik vind het wel goed zoals ik jr review lees!
  Lovely Lonnie recently posted…Last month in pictures

 2. Kelly

  Dit gebruikte ik vroeger ook altijd! Zo handig. :)

  1. Nadia

   Ik wist niet dat het vroeger al bestond haha
   Nadia recently posted…Ivisibobble

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge