Italië, here i come!

Ik ga binnen een paar dagen lekker op vakantie naar Italië! Zon, zee en strand, en natuurlijk warmte. Nu ben ik wel benieuwd wat moet ik echt doen, proeven of kopen?

Ik ga naar Pescara, op het kaartje zie je waar dat ligt.

Vroeger ben ik al een paar keer in Italië geweest, maar toen was ik nog klein. Nu zijn er een paar dingen die ik van jullie wil weten;*Wat moet ik écht zien?*Wat moet ik écht eten?* En de belangrijkste, welke make-up merken moet ik echt meenemen? Jullie kunnen gewoon lekker langs blijven komen op xSunkissed, want ik heb natuurlijk artikeltjes voor jullie klaarstaan! Ik reageer alleen eventjes niet op jullie comments en emailtjes. Ik wens jullie ook alvast een fijne vakantie girls!♥

Reacties (1)

  1. Anonymous

    KIKO!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge