I’ve got my own Chanel Lipstick!

Soms heb je van die dingen, waar je altijd naar kijkt, maar het eigenlijk nooit koopt. Een Chanel lippenstift was 1 van die dingen bij mij, ik vond €30,- nogal een bedrag voor ‘maar’ een lippenstift. Toch bleef ik zelf heel graag een Chanel lippenstift in mijn stash willen hebben. And… now i’ve got one!En het moment dat je voor de stelling staat om jouw kleur uit te zoeken is al heel leuk, maar zodra je jouw keus gemaakt hebt en hij voor je word ingepakt, nog veeel leuker. Nog leuker als je hem thuis uit het doosje haalt en beseft dat je er nu echt 1 hebt, om over het dragen van de lippenstift maar niet te spreken. Zucht.

Ik heb gekozen voor kleur 37 Rose Dentelle, een mooie kleur die je altijd kunt dragen, hij staat een paar tinten van mijn eigen lipkleur af. Ik heb express voor zo een kleur gekozen, omdat roze tijdelijk een trend is en ik liever een kleur heb die nog lang mee kan.

Zoals je op de swatch ziet zit er een subtiele, mooie glans in en geen glitters. Ze lippenstift zelf voelt als labello en geeft geen uitdrogend gevoel zoals sommige andere lippensticks wel doen. In deze lippenstift zitten ook hydraterende bestandsdelen, dus stiften maar!

De kleur blijft wel een aantal uur op je lippen zitten, en wat mij meteen opviel was; als je drinkt blijft er geen lippenstift achter op het glas!

Kijk even mee naar de foto’s die ik heb gemaakt van my new love, nee verwacht geen Chanel pers foto’s, maar ik vind de mijne ook leuk gelukt.

I love!

Hebben jullie ook zo een product waar je steeds langs loopt?

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Amaaaazing! Wil ik ook, maar vind het echt veelte duur.

  2. Carola

    Wat een mooie kleur lipstick!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge