James Bond 007

Bond. James Bond. Een personage die speelt in 12 romans, 2 verhalenbundels, 23 films en 1 geur. En dat laatste is waar ik jullie over ga vertellen.


Dit jaar bestaat het personage James Bond 50 jaar en dat was reden om iets nieuws uit te brengen. Dit werd de James Bond 007 geur. Het is een geur voor mannen, maar dat maakt het voor mij niet minder interessant.

De verpakking van de James Bond geur is zwart en stoer. Er zitten een soort spikes op, die volgens het persbericht gebaseerd zijn op de grill van de Bond-auto. Overigens heb ik daar natuurlijk even op gegoogled, maar zag ik geen overeenkomst.
Uiteindelijk maakt dat natuurlijk eigenlijk niks uit. Wat ik wel een leuk dingetje vind bij deze flacon is de zilveren huls om het spray-mondje. Je moet deze naar beneden draaien om de parfum te kunnen gebruiken, een beetje gadget-achtig. En James Bond gebruikt natuurlijk alleen maar gadgets!

Topnoten: Bergamot, lavendel en gember
Hartnoten: Groene appel, doornenroos akkoord en geranium
Basisnoten:Patchouli, Cederhout en Muskus

De geur is echt een hele lekkere, mannelijke geur. Hij is wel 1 van de sterkere geuren die je blijft ruiken, wat natuurlijk niet erg is als je hier van houdt.
Ik heb de geur aan een vriend laten ruiken en hij vond dit zeker een van de lekkerdere geuren! Ook een vriendinnetje van mij bleef maar ruiken aan de James Bond 007. Deze parfum is dus zeker een aanrader!

Het assortiment en de prijzen
Eau de Toilette 30 ml € 19,90
Eau de Toilette 50 ml € 29
Eau de Toilette 75 ml € 38
Eau de Toilette 125 ml € 52
Aftershave Lotion 50 ml € 19,95
Douchegel 150 ml € 9,95
Deodorant Aerosol 150 ml € 9,95

De James Bond geur is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Reacties (4)

  1. Nadiaa

    @Anoniem: Misschien wat voor je (aankomende)vriend haha?

  2. Caro

    Ik vind de verpakking wel heel mooi. Echt een James verpakking

  3. Anonymous

    LEUK! Ik ben James Bond fan, jammer dat het een mannengeur is.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge