Je voeten zomer klaar met VSM

Oke, er is nog niet echt een zomer, maar we moeten ons toch wel alvast wat voor gaan bereiden. De voeten, die nu nog verstopt zitten in dikke sokken en dichte schoenen, steken we straks in onze mooie slippertjes en sandaaltjes. En dan moeten ze er natuurlijk wel een beetje mooi uitzien!


In de maanden dat het koud is, en je voeten altijd ingepakt zijn, kunnen ze erg droog worden. Er zijn veel mensen die in de winter weinig aan hun voetverzorging doen. Er kunnen zelf kloofjes in de huid ontstaan! Om je voeten er verzorgt uit te laten zien nemen we de huid en onze teennagels onder handen.

Aan het werk dus! Volg het stappenplan voor mooie zomervoeten:
1.Begin met een eeltvijl. Let op dat je niet al het eelt weghaalt. Een klein laagje eelt biedt natuurlijke bescherming op de drukpunten van je voet. Vijl altijd tijdens of na het douchen, wanneer de huid op haar zachtst is.

2.Scrubben! Om te zorgen dat ze mooi egaal bruin worden van het eerste zonnetje.

3.Dan een heerlijk voetenbad. Verwen je voeten met een teiltje gevuld met lauwwarm water met bijvoorbeeld een bruisbal/-tablet.

4.Dep ze daarna goed droog. Zeker je nagels moeten goed droog zijn, want die ga je in een leuk kleurtje lakken! Daarna smeer je je voeten in met de VSM Calendulan klovenzalf.

Ik slaap zelf nog met bedsokken aan. Dat zijn sokken die niet strak zitten en heel zacht zijn. Zelf vind ik het vies voelen om te lopen terwijl mijn voeten zijn ingesmeerd, dus ik smeer mijn voeten in voor ik mijn bed induik. Lekker royaal en goed inmasseren. Zorg dat je ook goed tussen je tenen smeert, dit zijn ook plekjes waar snel kloven ontstaan. Deze crème heeft in een aantal dagen je voeten weer zomerklaar.

En klaar voor de zomer!

Calendulan Klovenzalf is vanaf nu verkrijgbaar bij drogist en apotheek voor € 7,95.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. Anonymous

    Mijn voeten zijn ook verwaarloosd =$ Als ik dan naar het strand ga denk ik altijd, volgende keer moet ik ze wel even verzorgen haha. Maar altijd vergeet ik het!

  2. Lente

    Mijn voeten zien er ook nog niet uit hihi, moet er snel wat aan doen!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge