Sunpop Jil Sander review

Jil Sander SunPop

Een aantal jaar terug was Jil Sander mijn favoriet op gebied van parfum. Van de geuren Evergreen, Everose en SUN heb ik wel meerdere flacons gebruikt. Toen ik Jil Sander SUNPop tussen mijn pakketjes vond was ik al enthousiast voordat ik de parfum had geroken. De flacon is namelijk mintgroen, my fave color!

Mintgroene nagels, mintgroene jurkjes, mintgroene trui en nu dan ook een mintgroene parfum. Helemaal leuk.  Net als de voorgaande geuren die ik noemde is SUNpop ook een limited edition.

SUNpop Jil Sander

Deze zomer zijn er drie varianten van SUNpop te krijgen;
‘Arty Pink’ is een roze flacon met een oosters bloemige geur met jasmijn, tiarébloesem en vanille.
‘Coral Pop’ is een koraalkleurige flacon met een vrouwelijke bloemengeur met fresia, osmanthus en musk.
‘Green Fusion’ is de geur die ik heb, een mintgroene flacon met daarin een houtachtige bloemengeur met vijgenblad, zout water en moderne houtnoten.

De flacon is weer helemaal mijn stijl, als je mij al langer volgt weet je dat ik altijd heel blij word van simplicity en daar voldoet deze flacon dan ook helemaal aan! Ook de geur vind ik lekker, het is wel een aparte geur. Daarmee bedoel ik te zeggen dat het geen standaard parfum is.Jil Sander sunpop

Ik vind deze parfums heel goed geprijsd, je krijgt namelijk voor € 35,- een flacon met 100ml!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge