Jojoba olie review xSunkissed

Jojoba olie voor je huid

De laatste maanden neem ik meer de tijd voor huidverzorging, en dan doel ik niet op mijn gezicht, maar op de rest. Mijn gezicht doe ik al sinds ik 12 ben trouw elke ochtend en avond, maar de rest schiet er soms wat bij in. Nu gebruik ik op dit moment Jojoba olie en die vind ik erg fijn. Vandaag vertel ik jullie meer over dit product!

Niet elke olie is hetzelfde en je kunt natuurlijk een voorkeur hebben voor de olie die je gebruikt. Op dit moment gebruik ik zelf de Jojoba olie van Naturapharma. Deze olie komt uit de eerste koude persing en dat betekend dat je olie van de beste kwaliteit hebt. Het heeft een mooie goud-achtige kleur en is ook erg zuiver, je ziet er niks in drijven.

Jojoba helder xSUNKISSED

Zelf heb ik al meerdere oliën gebruikt, maar ik vond ze niet allemaal even prettig. Een olie die plakkerig aanvoelt of een vettig laagje op je huid achterlaat vind ik niet zo prettig, maar als het werkt voor je huid moet je dat maar accepteren dacht ik dan. Deze Jojoba olie heeft de minpunten van andere oliën niet! Het plakt helemaal niet, trekt vrij snel in en laat ook geen vet laagje achter. De geur van deze olie is niet echt bijzonder, gewoon de geur die jojoba van zichzelf hebben denk ik.

Jojoba olie xSunkissed

Je kunt de olie overal op je huid gebruiken, maar ook in je haar. Ik doe soms olie in mijn haar, maar dat is niet heel vaak en soms ook alleen na het douchen in de puntjes. Voor mijn huid vind ik de olie wel fijn, het verzorgd de huid. Je kunt het gebruiken ter verzorging van je huid, maar ook na het zonnen, na het ontharen of als baby-, -bad- en massageolie. Lekker multifunctioneel en daar hou ik van! Dit is ook een olie die ik rustig op mijn gezicht gebruik, wel maar een klein beetje maar toch.

Het beste aan de verpakking vind ik het pompje, echt, ik snap niet waarom andere oliën gewoon in een flesje zitten. Je giet er soms teveel uit en dat is gewoon zonde! Dit pompje staat in mijn badkamer op de wastafel, als ik onder de douche vandaan kom kan ik hem gebruiken, maar ook even op mijn handen of op mijn gezicht in de ochtend!

Ingredienten jojoba olie

note: de olie is niet getest op dieren, is hypoallergeen, bevat geen parabenen, hars, teer of alkaliën. Ook is de olie Ph-neutraal, ongeparfumeerd en niet-comedogeen.

Je kunt deze Jojoba olie bestellen bij Naturapharma Jojoba olie of bij de apotheek.

Prijzen en assortiment
– Pure Jojoba olie 25 ml € 4,10 (goede prijs om kennis te maken met dit product!)
-Pure Jojoba olie 50 ml € 7,25
– Pure Jojoba olie 100 ml € 11,35
– Pure Jojoba olie 250 ml € 25,85
– Pure Jojoba olie 500 ml € 45,40

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge