Jonge meiden en plastisch chirurgie + Filmpje

Het lijkt steeds normaler te worden dat jonge meiden onder het mes gaan. De √©en voor grotere borsten, de ander voor een kleinere neus en weer de ander wil de trendy ‘thigh gap’. Wat vind ik hiervan en wat vinden jullie hiervan?Ik heb in dit filmpje verteld wat ik ervan vind, maar ik hoor graag ook jouw mening.
Zou jij het wel of niet doen, en waarom? Of heb je het al gedaan en sta je er helemaal achter?

Dit is trouwens een voorbeeld van de Thigh Gap waar ik het in mijn filmpje over heb.

Reacties (8)

 1. Sassie

  Ieder moet dat zelf weten.. Zelf zou ik het niet doen.

 2. Jhemyla |beautyenfashion

  Ik vind dat je het zelf mag weten. Ik heb helemaal geen bovenlip namelijk en daar wil ik mij als ik 25 ben aan laten helpen. Je hele uiterlijk veranderen daarentegen vind ik not done

 3. laura

  het is niet dat ik super blij ben met mijn lichaam maar ik zou zelf nooit onder het mes gaan :)

 4. Nonchalant Rebel

  Ja ik vind dat je gwn blij moet zijn met jezelf…

  xx Mounia

 5. Lotte

  Dat ben ik met jullie eens

 6. kissandmakeupsbeautyblog

  Iedereen doet mijn zijn lichaam wat hij wilt en waar hij zich goed bij voelt, MAAR ik vind wel dat te jonge meisjes geen grote beslissingen zoals dit mogen nemen. Wil je op je 25ste nog steeds die neuscorrectie of die grotere borsten, prima, maar als jonge meid kan je zoiets niet beslissen.

 7. Anonymous

  Ik vind het ook niet goed aks meiden zich laten verbiuwen aks ze er gewoon goed uitzien,

 8. Journalisje

  Afschuwelijk. Je bent zoals je bent toch?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge