xSunkissed oproepje

Jouw blog op xSunkissed

Even een kort artikeltje over de links op xSunkissed. Zoals jullie weten staat er in het rechtermenu een kopje ‘Links’, hier staan altijd vijf andere leuke blogs. Nu bekeek ik ze van de week en zag ik dat er nog maar twee waardig waren om in het menu te staan, dus nu heb ik drie plaatsen die opgevuld moeten worden!

..En het leek mij leuk om daar misschien blogs van mijn lezeressen te plaatsen! Ik heb wel drie voorwaarden om te voorkomen dat ik over een maand weer een vervanger moet zoeken.

♥ Je blog moet minstens een jaar bestaan en actief zijn.
♥ De onderwerpen moeten een beetje gelijk zijn aan de xSunkissed onderwerpen zodat we dezelfde doelgroep hebben.
♥ Jij plaatst ook een linkje naar xSunkissed als je wordt uitgekozen.

Op die manier kunnen wij elkaar weer een beetje helpen! Dus heb jij een blog en vind je het leuk om de link op de homepage van xSunkissed te zien? Laat even een comment achter met een linkje naar je blog. Gebruik maar 1 link, anders komt je comment in de spam terecht.
Als je een blog kent die je hiervoor leuk vind mag je die natuurlijk ook noemen.

Thanks! 

Reacties (4)

 1. Simple Thoughts

  Altijd leuk om te zien als blogs elkaar helpen! Helaas zijn wij nog niet zo lang bezig, misschien dat we bij de volgende ronde kans maken :) succes met kiezen
  Simple Thoughts recently posted…Help! Lichaamsverzorging

 2. Nikki

  Wat leuk zeg! Ik heb al een aantal jaar mijn blog The Joyful Things In Life. Hierop post ik alles wat ik leuk vind in het leven. Op dit moment is beauty echt een passie voor mij. Soms maak ik nog wel een uitstapje naar wat andere onderwerpen. Neem vooral even een kijkje op mijn blog :)

 3. Nina

  Hi! Wat leuk dat je dit doet!!
  Ik ben Nina, een meisje dat al een jaar met liefde aan haar blog werkt.
  Liefs, Nina

 4. Nina

  Hi! Wat leuk dat je dit doet!
  Ik ben Nina, een meisje dat al een jaar met liefde aan haar blog werkt.
  Mijn link is; http://www.ninasworldofbeauty.blogspot.com
  Liefs, Nina

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge