Jullie verzoekjes graag!

Hi lieve followers,
ik wil graag van jullie weten wat voor filmpjes jullie willen zien op xSunkissed. Het mogen make-up looks zijn, haar looks, shoplogs, review waar ik iets test voor de camera, weetikhet. Noem eens iets, misschien kan ik er iets mee! Het liefst wil ik natuurlijk dingen schrijven en filmen die jullie graag willen zien. Je kunt je idee achterlaten bij de comments, maar mailen naar x.sunkissed[AT]hotmail.com mag natuurlijk ook.
Ik ben benieuwd!

Reacties (4)

 1. Anonymous

  haarlooks!

 2. Mariska

  Ik vind je filmpjes altijd leuk, dus het maakt voor mi niet uit. Vind ze toch leuk!

 3. jenny

  Iets met nagellak, ik ben echt heel slecht met nagellak hoor, maar vind die filmpjes altijd leerzaam.

 4. Amy

  Celeb tutorials vind ik altijd leuk om te zien. Om er een paar te noemen: Taylor Swift, Mila Kunis, Megan Fox, …

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge