Eylure review xSunkissed

Katy Perry Eylure nepwimpers

Nepwimpers van Katy Perry, misschien heb je ze al eens in Kruidvat zien hangen. Ik had ze al een hele tijd liggen, maar ik had ze nog nooit gebruikt. En opeens had ik wel zin om eens nepwimpers op te doen en besloot om deze meteen te testen voor de site.
Goed idee of wattt?

Katy Perry heeft verschillende soorten nepwimpers ontworpen voor Eylure, of nouja, in samenwerking met Katy Perry heeft Eylure dat gedaan haha. Ik heb de Sweetie Pie variant, eentje die je rustig kunt gebruiken als aanvulling van je wimpers zonder meteen va-va-voom wimpers te hebben.
Katy Perry xSunkissed

De Sweetie Pie wimpers vind ik niet zo opvallend. Misschien vind ik dat ook omdat ik van mijzelf al lange, gekrulde wimpers heb. Ik ben dus al wat gewend. Deze nepwimpers geven je eigen wimpers wat meer volume en eventueel lengte als je eigen wimpers erg kort zijn. Ideaal voor een natuurlijke look vind ik. Alle Katy Perry Eylure wimpers zijn handgemaakt, herbruikbaar en gemakkelijk aan te brengen. De wimpers zitten in een vrolijk doosje waar ook een buisje wimperlijm en duidelijke gebruiksaanwijzing in zit.
Eylure xSunkissed

De wimpers waren voor mij net ietsje te groot dus ik heb er aan de uiteindes 2 plukjes afgeknipt. Ik raad je aan om wimpers van te voren altijd even bij je oog te houden om te passen, als ze te groot zijn kun je ze namelijk nooit mooi en natuurlijk opplakken.
Nepwimpers xSunkissed

Normaal gebruik ik altijd mijn eigen tube wimperlijm omdat ik met de bijgeleverde tubes lijm weinig goede ervaringen heb, maar omdat ik deze wilde reviewen gebruikte ik dus ook de bijgeleverde lijm van Eylure. En eerlijk is eerlijk, deze lijm werkt perfect! Ik heb de wimpers in de ochtend rond 11 uur opgeplakt en omdat ik in de avond een verjaardag had was ik om 3 uur in de nacht thuis en de wimpers zaten nog mooi vast. Het is dat ik er niet mee slaap, anders hadden ze vast nog uren mooi blijven zitten.

Nepwimper xSunkissed
Zoals je ziet staan de wimpers aan de uiteindes van mij oog iets minder omhoog dan in het midden. Ik denk dat dit een foutje van mijzelf is, omdat ik ze daar goed heb aangedrukt.
Eylure katy perry xSunkissed

Katy perry wimpers xSunkissed
Ik had de wimpers niet hergebruikt zoals ze aanraden, ik had namelijk na het opplakken nog een vloeibare eyeliner gebruikt en deze zat ook op de wimpers. Ik had wel geprobeerd om het er voorzichtig af te halen maar dit lukte niet. Aangezien ik nog genoeg nepwimpers heb, was het voor mij ook niet nodig om ze te bewaren. De lijm heb ik wel bewaard omdat ik daar erg tevreden over ben!

Ik ben erg tevreden over deze nepwimpers van Katy Perry by Eylure. Je kunt ze bij de Kruidvat kopen en ze kosten € 7,99. Voor die prijs is herbruiken het wel waard.
Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (7)

 1. Ellen

  Wat een mooie volle wimpers krijg je hierdoor!
  Ellen recently posted…Voetverzorging

 2. IsabellaEliane

  Ze geven een mooi maar toch ook natuurlijk effect ! Ik gebruik zelf vaak nepwimpers van Impuls, die heeft ook supermooie, maar nu ben ik toch wel benieuwd naar deze :)

  X

  1. Nadiaa

   Die van jou heb ik dan weer geen ervaring mee haha

 3. Manon

  Ziet er goed uit

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge