Rimmel colour rush xSunkissed

Prachtig kleurtje op je lippen met Rimmel

De laatste tijd rollen er allemaal make-upjes binnen, nieuwe producten en collecties, of alleen nieuwe kleuren. Rimmel kwam deze keer met verschillende nieuwe producten, maar mijn oog viel meteen op de nieuwe kleur van de Lasting Finish Colour Rush. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.

Dit is namelijk één van mijn favoriete lipproducten! De kleur die ik ontving heet #200 Keep Mauving, en zoals jullie weten is mauve op dit moment een populaire kleur. Voornamelijk door de Kylie Jenner lip natuurlijk.

Voor wie niet zo bekend is met dit type lipproduct zal ik hem even omschrijven. Het is een stevige, plastic huls zoals een stift. Als je de dop eraf haalt zie je een puntige stift, die een soort lippenstift substantie heeft. Alleen voelt dit product veel fijner aan op je lippen, daarom is dit juist zo een fijn product! Een lippenstift kan wat uitdrogend aanvoelen, maar dit product voelt juist hydraterend, alsof je een balm opbrengt. Hij heeft ook niet het plakkerige wat een lipgloss heeft. De stick heeft een geur die ik niet kan thuisbrengen, maar die ik wel lekker vind haha.

Rimmel lasting finish colour rush mauving xSunkissed

Als je het puntje nou helemaal opgestift hebt kun je aan de achterkant van de huls draaien en op deze manier kun je de stift langer maken. Het enige minpuntje is dat er dan geen puntje meer aan zit en je dus minder precies te werk kunt gaan.
Rimmel lasting finish colour rush mauving xSunkissed

Rimmel zegt dat deze kleuren ongekend lang aanhouden en dat je daarom de hele dag van mooie lippen kunt genieten. Helaas is de realiteit een beetje anders. Als ik hem overdag draag, moet ik hem echt na een uurtje of twee bijwerken. En ik had hem op naar een etentje en dan moet hij echt regelmatig bijgewerkt worden omdat alleen de randjes in dat geval blijven zitten. Dat is een beetje jammer, maar ik ben alsnog erg blij omdat ik de kleur gewoon erg mooi vind en het gevoel op mijn lippen ook fijn is.

Rimmel lasting finish colour rush mauving xSunkissed Nadia Brander

 

Rimmel lasting finish colour rush mauving xSunkissed Nadia Brander

Op dit moment heeft Rimmel twee nieuwe kleuren uitgebracht. De #200 Keep Mauving, een paarsige kleur en  #700 Just an Illusion, een framboos-rode kleur. Ik ben erg blij met dit lipproduct, hij is meteen al in mijn tasje verdwenen zodat ik hem altijd bij me heb!

De nieuwe Rimmel Lasting Finish Colour Rush varianten liggen al in de winkel en kosten € 9,99 per stuk.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (6)

 1. mariëlle

  Wat staat ie je goed zeg, mooie kleur!
  mariëlle recently posted…Review Ziaja sensitive dagcrème

 2. Manon

  Wat een mooie kleur is dit, staat je goed!
  Manon recently posted…NYC Big Bold Volume By The Lash Mascara

 3. Jessica

  Ohhh hij is prachtig! Staat ook erg goed bij bleke huidjes 😀
  Jessica recently posted…Ooglook – From Day to Night

  1. Nadia

   Dankjewel! Ik vond hem ook mooi staan hihi
   Nadia recently posted…Prachtig kleurtje op je lippen met Rimmel

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge