Header kiko flormar xSunkissed

Fijne Kiko & Flormar shoppings

Voor mijn werk moet ik regelmatig naar Barcelona, totaal geen straf want in de dagindeling zit 2 tot 3 uur vrije tijd voor de gasten, dus op dat moment heb ik dat ook! Het is dan wel een soort turboshoppen haha, maar geen probleem! Ik probeer eigenlijk geen make-up hier te kopen omdat ik thuis al veel heb, maar soms heb je iets gewoon nodig. (óf verzin je een excuus waarom je iets nodig hebt) Vandaag laat ik drie producten aan jullie zien.


Kiko lipgloss xSunkissed
Nadat ik vorig jaar in Ibiza een hele mooie lipgloss bij Kiko had gekocht stond deze op mijn to-buy-again-lijstje. De Super Gloss 112 Desert Rose, en vrij nude kleurtje met een heleboel glittertjes. Perfect voor looks waarbij je ogen de show stelen. Toen ik de Kiko store in Barcelona spotte nam ik deze lipgloss dan ook meteen mee. Helemaal in mijn nopjes dat ik 1 van mijn fave producten weer aan mijn stash had kunnen toevoegen nadat de eerste op was geraakt, was de teleurstelling best groot toen ik er thuis achterkwam dat de applicator ontbrak!! Twee weken later was ik weer in Barcelona en na een kwartier praten als brugman kreeg ik uiteindelijk een nieuwe mee. Opnieuw blij, deze was tenminste heel haha.
De Kiko Supergloss kost € 5,90.

Kiko highlighter xSunkissed

Swatch Kiko highlighter xSunkissedToen ik later weer eens in de Kiko kwam voor een collegaatje kocht ik niets, tot we bij de kassa stonden om haar spullen af te rekenen en ik een hele mooie highlighter spotte. Ik hou van highlights, en zeker nu shapen en contouren wat meer mag kon ik deze highlighter niet laten liggen. Ook omdat ik hier in Spanje geen highlighter mee had en die ook wel echt mistte, ik koos voor 02 Beam of Light. De highlighter die ik thuis regelmatig gebruikte was van MUA en had een bijzonder blauwe gloed, klinkt wat raar, maar het is wel mooi. De highlighter van Kiko is wat warmer. Hij heeft een hele lichte, roze ondertoon. Hierdoor vind ik hem erg natuurlijk in je huid te blenden. Ik gebruik hem op mijn jukbeenderen en op mijn cupidoboog, soms een beetje op de brug van mijn neus en ik heb hem zelfs ook al gewoon als basic oogschaduw gebruikt.
Een veelzijdig product!
De Kiko Beam of Light highlighter kost € 5,90

Flormar concealer xSunkissed

Als laatste kocht ik een nieuwe concealer bij de Flormar. Ik had nog niet eerder iets van dit merk geprobeerd en ik had een nieuwe concealer nodig. Nu gebruik ik de populaire Pro 2000 concealer, maar die moet ik altijd uit Engeland laten komen dus dat gaat nu wat moeilijk terwijl ik in Spanje zit. Bij Flormar kocht ik de Perfect Coverage Liquid Concealer in kleur 01 Fair Ivory. Toch is hij niet zo licht als de naam en het nummer doen vermoeden, toen ik de tester opende schrok ik zelfs een beetje van de oranje kleur die het product heeft. Achteraf blijkt dat de tric te zijn! Ik heb de concealer namelijk wel meegenomen want met het blenden wordt het een hele mooie kleur die perfect bij mijn huidskleur matcht. Ik gebruik je concealer onder mijn ogen, en het blauwige kleurtje wat ik daar op het moment heb -slaaptekort dingen- verdwijnt meteen door deze concealer. Ook trek hij niet in lijntjes en vervaagd hij alle ongelijkheden qua kleur. Ik ben heel tevreden met deze concealer! De geur is ook fijn en als hij aangebracht is voelt je huid super zacht aan.
De Flormar Perfect Coverage Liquid Concealer kost € 7, 45.

Swatches Kiko xSunkissed

Kiko en Flormar zitten allebei met een paar winkels in Nederland en anders kun je deze producten vast op vakantie of online nog wel scoren.

Hebben jullie ook producten die je graag gebruikt van deze merken?

Reacties (1)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge