Knitwear 2010-2011

We zagen het al op de catwalk bij D&G, Missoni, Marc Jacobs en nog een aantal en in iedere winkel hebben ze er wel wat van hangen. Dan heb ik het over gebreide items, ook deze winter zien we weer veel breisels terug komen in de collecties.
Gebreide vesten, oversized truien, poncho’s, jurkjes, sjaals, mutsen en zelfs in schoenen!
Breisels zijn natuurlijk heerlijk warm, comfy en zien er leuk uit, dus met een koude winter hoeven wij niet bang te zijn weer die saaie coltrui of die dikke sweater te moeten pakken. Nee, deze winter is het helemaal afgestemd op mooi én warm.

Zelf ben ik groot fan van een gebreide sjaal, ik heb vorig jaar super lang gezocht naar een witte, gebreide sjaal van zo’n 2 meter. Nergens te vinden, dus ik heb mijn moeder lief aangekeken en die heeft hem voor mij in elkaar gebreid. En dit jaar draag ik die nog steeds en je ziet ze steeds meer, hele lange, grote sjaals.
Deze winter zien we ook de circle scarf of kolsjaal weer veel terug, een ronde sjaal zonder einde.

Zelf heb ik ook een grijze circle scarf van de Blokker voor €4,99

 

Vinden jullie het ook zo een leuk deel van de collecties?

 

Beeld: H&M site

Reacties (3)

 1. Anonymous

  Liiiiikkkkke !! (l)

 2. Maya

  likelikelike! <3
  Lucky me!
  i loooove gebreide kleding, mijn favoriete kledingstuk is mijn kasjmier burberry trui, een beetje duur, en lomp haha. But i love.

 3. Judith

  Helemaal mijn ding!
  Ik hou echt van gebreide items.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge