Bodybutters kruidvat review xSunkissed

Kruidvat Bodybutters

Het is nog maar augustus, maar we lijken nu al midden in de herfst te zitten. Helaas komt de echte herfst er ook alweer aan, gevolgd door de winter. Dat betekend dat je huid ook een andere verzorging nodig heeft. Vandaag laat ik jullie twee bodybutters van de Kruidvat zien.
Zomers gebruik ik ook graag bodylotion en olie, maar in de winter heb ik ook graag een bodybutter. Kruidvat komt nu met vier verschillende soorten, waarvan ik er twee aan jullie kan laten zien.
♥ Coconut Sheabutter
♥ Olive Macadamia
♥ Honey Cacaobutter
♥ Blueberry Lychee
Kruidvat Bodybutters xSunkissed

En de laatste twee heb ik ontvangen voor een review. Wat mij meteen opviel was hoe lekker Honey Cacaobutter ruikt! Je ruikt de honing het meest, maar als fijne geur, niet sterk en overheersend dus. Echt heel lekker haha. Blueberry Lychee ruikt als vruchtenkwark, en heeft daar door de structuur en kleur ook wel erg veel van weg. Een fris, zoete geur die ik in de zomer denk ik niet zou gebruiken in verband met insecten die daar op af kunnen komen. Maar in de winter toch lekker om weer een beetje een zomers gevoel te krijgen.

honey cacao butter Kruidvat xSunkissedDe butters zitten in een grote, platte pot van stevig plastic met een draaideksel. Je hebt dus een groot oppervlak om product te pakken en daar hou ik bij dit soort producten van. Dan wil ik gewoon in 1x een flinke dot hebben om te smeren. Niet dat je voor je been 5x opnieuw moet pakken.
Blueberry lychee kruidvat xSunkissed
De bodybutters zijn lekker romig en smeren daardoor makkelijk uit. Als je wat product pakt en dit over je huid smeert, ‘smelt’ de butter bijna meteen. Ze voelen totaal niet vet of plakkerig aan. Ze trekken ook opvallend snel in en laten geen plakkerig laagje achter. Je kunt ze het beste meteen na douchen of badderen gebruiken, dan is je huid warm en door het warme water ook vaak wat droger dan normaal.

bodybutter Kruidvat review xSunkissedOf je ze nou naast elkaar zet, of op elkaar, je kunt meteen zien welke je wilt pakken. De verpakking is duidelijk herkenbaar. Zelf heb ik dit soort potjes bodybutter allemaal gestapeld staan, dus fijn als ze vanaf de zijkant herkenbaar zijn.
Ze zijn allebei fijn, maar de Honey variant is mijn favoriet!

Ze liggen sinds deze week in de schappen van de Kruidvat en kosten € 2,49, dan heb je een pot van 200ml.

Welke variant lijkt jou het lekkerst?
Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Anniek

    Hmm, die honey coconut versie lijkt me echt heerlijk! Ik heb zelf ook ooit zo’n bodybutter van de Kruidvat uitgeprobeerd, maar die vond ik toen niet zo fijn. Deze klinken wel prettig, goed review ook!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge