Header Kruidvat MUA

Kruidvat event + vlog + MUA!

Ik begin met het beste; MUA KOMT NAAR NEDERLAND!!!! Voor wie MUA -MakeUpAcademy-  nog niet kent, het is een heel fijn budgetmerk uit Londen. Gister ging ik naar het Kruidvat event en ik heb daar een vlog van gemaakt.


In de uitnodiging stond dat er een merk uit Londen gelanceerd zou worden. En in de beautyblogger gangen hadden we al horen fluisteren dat het om MUA zou gaan, maar wij moesten nog eventjes afwachten voordat het bevestigd werd.

Subscribers make me happy!

Als eerst was het een drama voor mij om op locatie te komen, er was een stroomstoring dus mijn trein reed niet verder. Dus ik moest snel naar een bus, die reed naar Amsterdam centraal, vanaf daar moest ik snel rennen naar de trein naar Sloterdijk, om vanaf daar met de metro te gaan én nog een kwartier te lopen. Ik kwam daar dus bijna drie kwartier te laat aan, maar dat maakte gelukkig niet uit. Ik was ook niet de enige met zulke mega vertraging.

Kruidvat event xSunkissed

Het event was in een grote witte ruimte die echt heel erg leuk was ingericht, er was een smoothie bar, een fotodoek waar je een koelkastmagneet kon maken met jezelf in Londen of New York, natuurlijk allemaal stellingen met producten die de Kruidvat verkoopt, een lange tafel om aan te eten en een make-up hoekje met twee ontzettend leuke meiden, Xavia en Rose uit Londen van MUA zelf + Xelly Cabau van Kasbergen. Je kon je door die meiden laten opmaken met de nieuwe MUA producten.
Xavia deed bij mij wat shaping met de nieuwe bronzer en highlighter van MUA. Erg mooi.

En een foto impressie:

Kruidvat event xSunkissed

Kruidvat event xSunkissed

Kruidvat event xSunkissed

En in de trein terug kwam ik erachter dat ik in al mijn enthousiasme een foto was vergeten te maken van het MUA schap.. Maar gelukkig mocht ik van lieve Vera haar foto gebruiken!

MUA Kruidvat xSunkissed

 

MUA is vanaf week half april verkrijgbaar  bij de geselecteerde Kruidvat filialen in Nederland en België.

En de reviews van deze producten houden jullie nog tegoed!

Reacties (7)

 1. Manon

  wat leuk zeg ben erg benieuwd naar de producten!

  1. Nadiaa

   Ja het is super fijne kwaliteit en ook zeeeeeer betaalbaar. Reviews komen sowieso nog online, misschien dat je dan iets ziet wat je graag zou willen hebben.

 2. Dionne

  Wat een leuke vlog! Ziet er allemaal heel goed uit!
  Dionne recently posted…Tip | National Glamour Day & Night

 3. Vanessa

  Wat leuk dat je op het event was! Ik hoop dat MUA ook naar België komt!
  Vanessa recently posted…Mini shoplog Kruidvat

  1. Fabiënne

   Ja, MUA gaat ook in België verkocht worden!
   Fabiënne recently posted…Mineralogie Minerale Foundation

  2. Nadiaa

   Ja, zoals ook al in het artikel staat, het komt ook naar belgie! =) Ik hoop dat er een filiaal in jouw buurt zit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge