kruidvat xSunkissed

Kruidvat komt met natuurlijke extra’s

De titel is misschien wat bijzonder, maar het gaat eigenlijk over natuurlijke extra’s voor in je smoothie, salade of yoghurt. Denk aan chia zaadjes, goji bessen en dergelijke. In het artikel kun je er meer over lezen.
Je leest er de laatste tijd al meer over, mensen die zaden en poedertjes toevoegen aan bijvoorbeeld een smoothie of aan hun ontbijt. Deze zaden hebben een gezonde toevoeging, en nu kun je die ook kopen bij de Kruidvat! Ik ontving in mijn goodiebag de chia zaadjes en de goji bessen.

Kruidvat healthy xSunkissed
Biologisch Tarwegraspoeder
heeft een aparte smaak, daar moet je aan wennen. Het is van nature een bron van vitamine A, C, ijzer en zink en een goede toevoeging aan een smoothie, shake, vruchtensap of water. Biologisch Tarwegraspoeder is gemaakt van jong, smaragdgroen tarwegras dat na het oogsten is gewassen, gedroogd en vermalen.
Kruidvat Biologisch Tarwegraspoeder – € 7,99

Biologisch Hennepzaad heeft een nootachtige smaak. Het is rijk aan Omega-3 vetzuren en meervoudig onverzadigde vetzuren. Hennepzaad kan gebruikt worden in een smoothie, shake, pesto of salade. Vanwege de plantaardige eiwitten is hennepzaad erg geliefd bij sporters.
Kruidvat Biologisch Hennepzaad – € 3,99

Chia zaadjes kruidvat xSunkissed
Chiazaad
is rijk aan Omega-3 vetzuren en meervoudig onverzadigde vetzuren. Bovendien is chiazaad een bron van eiwitten en vezels. Het kan tot wel 7x haar gewicht aan water opnemen. Voeg het toe aan heerlijke ontbijtgranen, brood, notenmix of een salade.
Kruidvat Chiazaad (100% raw food) – € 4,99

Kruidvat Goji bessen xSunkissed
Go
ji Bessen zijn lekker in een smoothie of shake, maar kunnen ook worden toegevoegd aan brood, ontbijtgranen, vruchtensap of een salade. Chinezen maken er zelfs thee van door ze te overgieten met gekookt water. Goji bessen komen oorspronkelijk uit Azië. Ze groeien in Mongolië, China en Tibet. Daar worden de bessen na het plukken gewassen en gedroogd.

Kruidvat Goji Bessen (100% raw food) – € 3,99

Kokosvezels zijn afkomstig van de bast van de kokosnoot. Ze zijn voedzaam en een bron van vezels. Kokosvezels smaken natuurlijk zoet en zijn perfect voor smoothies, als topping voor de yoghurt, als toevoeging in de warme maaltijd of bakproducten.
Kruidvat Kokosvezels – € 1,49

Biologisch koudgeperste Lijnzaadolie is afkomstig van vlas, een Italiaans kruid en wordt gemaakt door de olie uit de zaadjes van de plant te persen. Door de neutrale smaak kan het overal door gebruikt worden. Lijnzaadolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en omega-3 vetzuren.
Kruidvat Biologisch Lijnzaadolie – € 2,79

Zelf vind ik Tarwegraspoeder erg vies smaken, in het persbericht wat ik hierover ontving stond dat het een drop achtige smaak had. Daar ben ik het totaal niet mee eens, ik vind het 1 van de vieste dingen everrrr. (Ik had ooit het goede voornemen om elke dag een tarwegras shot te nemen, want ‘gezond’)
De chia zaadjes en goji bessen gebruik ik wel. In smoothies of in mijn yoghurt als ontbijt.
Later komt er een post online waarin ik laat zien hoe ik deze twee gebruik.

De nieuwe producten zijn al verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen. Ga jij er iets van halen?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Marloes

    Nooit geweten dat Kruidvat het ook heeft. Binnenkort maar eens kijken.
    Marloes recently posted…Sevenoneseven kinderkleding

  2. Trudy

    Neeee?! Dit wist ik dus echt niet! Super chill dat ze dit verkopen, hoef ik niet de Tuinen steeds op te zoeken. Ik ga snel voor die tarwegradpoeder proberen in m’n shake. Ik hoor er echt veel positieve dingen over!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge