Labello Repair&Beauty

Labello is iets wat we waarschijnlijk allemaal wel eens gebruikt hebben. Bij Labello is het vaak je houdt ervan, of liever niet. Ik ben niet zo fan van de normale blauwe Labello omdat ik het gevoel niet lekker vind. Nu heeft Labello een Repair&Beauty variant en daar was ik heel benieuwd naar. Voelt deze hetzelfde, beter of nog minder?

Labello Repair&Beauty is een 2-in-1 stick die intensieve verzorging combineert met gezonde en glanzende lippen. Aan de binnenkant zit een witte verzorgende stick, daarom heen zit een roze die zorgt voor glans. Op de verpakking zie je staan dat deze Labello ook voor een roze kleur zorgt, hier zie je niks van, het is echt alleen een glansje.

In het witte gedeelte zitten verzorgende ingrediënten zoals Dexpanthenol, Hydra IQ, Menthol en Vitamine E, die de lippen herstellen en ze tegen uitdroging beschermen. Dexpanthenol zorgt dat wondjes snel herstellen.
De menthol merk je meteen, ik had hem uitgetest voordat ik de ingrediënten had doorgelezen en ik dacht zelf ook iets van kaneel te merken, maar dat was dus de menthol. De stick ruikt ook een beetje kaneel/vanille-achtig.
Ik vind deze Labello lekker aanvoelen op mijn lippen, hij is lekker glad en geeft een hele subtiele glans. Hij heeft zeker geen droog gevoel, dat is iets wat ik bij de blauwe wel altijd vind.

De Labello Repair & Beauty is al verkrijgbaar en kost €2,99.

Reacties (2)

  1. Wyona

    Ja die wil ik ook wel!

  2. beautyforgirls

    Deze wil ik ook graag proberen. Ziet er veelbelovend uit.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge