Lacoste eau de sensuelle xSunkissed

Lacoste – Eau de Sensuelle

Lacoste heeft weer een geur voor de dames, ik vind hem erg lekker. Vandaag vertel ik jullie meer over de geur die ik al veel eerder op xSunkissed had moeten plaatsen!

De flacon is hetzelfde als zijn voorganger, alleen deze keer is hij uitgevoerd in donkerblauw in plaats van wit. Deze geur kun je gebruiken als avondgeur als je overdag de signature geur van Lacoste hebt gebruikt. Daarom was die flacon wit, licht als de dag, en is deze flacon donkerblauw, als de avond. De dop met petit piqué textuur verwijst naar de tennisachtergrond van Lacoste.
Lacoste Sensuelle xSunkissed

Het moderne, sobere parfum Eau de Lacoste was gecreëerd om het gevoel op te wekken van puur, wit katoen op je huid op een heerlijke zomerdag. Maar wat gebeurt er wanneer de avond valt? Het vrouwelijke en sensuele Eau de Lacoste Sensuelle roept het gevoel op van een zonnige dag die overgaat in een verfrissende avond. De geest van Lacoste is op speelse en sensuele wijze in een flesje gegoten, perfect voor een lange zomeravond.

“De overgang van dag naar avond versterkt de schoonheid van de Lacoste vrouw, waardoor ze zich sensueler en vrijer voelt. Met kleine, natuurlijke touch-ups, zoals een vleugje mascara, een beetje lippenstift en een wolkje Eau de Lacoste Sensuelle bereidt ze haar outfit en haar stemming voor op de avond. Haar speelse sensualiteit wordt versterkt door het gevoel van een warm, zomers avondbriesje op haar huid”, aldus Berta de Pablos-Barbier, Vice President Communicatie van Lacoste.

Lacoste Sensuelle xSunkissed

De geur is echt een warme geur, perfect voor de avond, maar ik draag hem ook wel eens overdag. Dat mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen! Het is wel een geur die mensen om je heen ook ruiken, te zien aan de reacties die ik krijg als ik deze geur draag. Niet iedereen vind hem even lekker, maar de meeste zijn positief.

Topnoten:  Sprankelende en verkwikkende roze peper, die contrasteert met lichtzure zwarte bessen.
Basisnoten: nougatine vermengt zich met rijke noten van amber
Hartnoten: de pure elegantie van Turkse rozen vormt een prachtige combinatie met de delicate olie van reukerwten en de nieuwe, unieke bloemigheid van Inflexus gladiolen

Lacoste Sensuelle xSunkissed

Het assortiment & de advies verkoopprijzen
EAU DE LACOSTE SENSUELLE is verkrijgbaar in:
Eau de Parfum 30ml € 42
Eau de Parfum 50ml € 60
Eau de Parfum 80ml € 81
Shower Gel 150ml € 23
Body Lotion 150ml € 27

Wat vinden jullie van de flacon?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Todayslovely

    Erg mooie foto’s nadia een fijne reviiew ook!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge