Lacoste jaune review xSunkissed

Lacoste Jaune pour Homme

Vriendjes die lekker ruiken, yes please. Dus als jij op Valentijnsdag nou zorgt voor een lekker ruikend parfum als cadeau, ja, dan kan hij niet meer terug. Vandaag laat ik jullie de nieuwste variant van Lacoste zien, Lacoste Jaune.

Eigenlijk vind ik alle mannengeuren van Lacoste lekker, dus natuurlijk was ik benieuwd naar de gele variant. En stiekem had ik al goede hoop, aangezien ik vroeger altijd won met spelletjes als ik geel was. Dus geel werd mijn ‘gelukskleur’ – ja bijgeloof, I know –

Lacoste Jaune xSunkissed

De hele naam van dit parfum is eigenlijk EAU DE LACOSTE L.12.12 Jaune. Bij L.12.12 staat L voor LACOSTE, 1 voor de unieke stof (petit piqué), 2 voor het ontwerp met de korte mouwen en 12 voor de versie waar René Lacoste uiteindelijk tevreden mee was. En Jaune betekend geel in het Frans.

Zoals alle gekleurde voorgangers van Jaune die allemaal ergens voor staan, zo staat Jaune voor optimistisch. Geel is een beetje de kleur van de zomer, van de zon, van energie en precies die elementen wilde Lacoste in een geur verwerken. Een geur voor mannen die het niet van hun spierballen hoeven te hebben, maar van die optimistische uitstraling die ze hebben.

Lacoste Jaune pour homme

Topnoten: Grapefruit, roze peperkorrels en een verkwikkend tonicakkoord
Hartnoten: Zoete Golden Delicious appels, gemengd met korianderzaadjes
Basisnoten:  Een zachte basis van cipressen, vetiver en amber

Zelf ruik ik echt de frisse, maar kruidige touch in deze geur die ik perfect vind, zeker voor overdag. Voor de avond mag het van mij wel iets zwaarder, de zwarte of rode Lacoste zou dan een perfecte combi zijn.
De minimalistische flacon is gebaseerd op de bekende Lacoste polo. De zijkant van het glazen flesje heeft het reliëf van de stof van de polo en op de voorkant zit een echt stoffen logo van de krokodil. Ik vind de simplicity van deze flacons erg mooi, maar dat zijn jullie inmiddels wel van mij gewend. Een simpele flacon valt bij mij in de smaak haha.

Lacoste jaune geel xSunkissed

Alles bij elkaar ben ik positief over deze geur, dus als je nog een cadeau nodig hebt voor het andere geslacht zou ik deze zeker even ruiken! Deze geur ligt sinds januari in de winkels.

Prijzen
Lacoste Jaune 50ml voor € 54,-
Lacoste Jaune 100ml voor € 69,-

Wat vinden jullie van de geuren van Lacoste?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

  1. Anouk

    Klinkt als een lekker mannengeurtje!
    Anouk recently posted…FASHION: Recent Purchases

  2. Kirsten

    De geurnoten lijken me erg lekker!
    Kirsten recently posted…Outfit Of The Day – Emerald Green

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge