Lancaster Aquamilk relaunched

Eerder hadden jullie al gelezen dat ik voornamelijk Lancaster gebruik voor mijn gezicht. Zo niet, dan kun je hier het artikel over mijn gezichtsroutine lezen.
Nu heeft Lancaster de Aquamilk lijn geherintroduceerd en ik heb de Day Fluid om te testen.


Eigenlijk was ik bij dit product al een beetje bevooroordeeld, omdat de oude lijn van Aquamilk mij zo goed bevalt ging ik er stiekem vanuit dat deze mij ook zou bevallen.

De Aquamilk-lijn is sinds de lancering steeds verbeterd. De lijn zorgt dat de huid goed gehydrateerd word en er weer stralend uitziet. Hydratatie is de 1ste noodzakelijke stap in het dagelijkse beautyritueel. Ook is deze lijn voor iedereen betaalbaar denk ik.
Dit jaar heeft Lancaster de lijn weer eens onder handen genomen en komt nu met 5 handige tubes die je overal mee naar toe kunt nemen. Een tube is ook erg hygiënisch en je kunt hier fijn mee doseren.
 

“ ‘s Ochtends en ‘s avonds een vleugje zachtheid. Ik pas mij aan elk
seizoen en elke situatie aan. In de zomer ben ik licht en zelfs luchtig. Maar wanneer de winter komt, word ik heerlijk omhullend voor een gevoel van maximaal comfort. Ik ben een doeltreffende en romige cocktail van natuurlijke extracten en werkzame bestanddelen. Ik maak deel uit van het dagelijkse beautyritueel dankzij mijn unieke
hydraterende eigenschappen die de huid jeugdigheid geven en laten stralen. Ik ben al meer dan 10 jaar het beautygeheim van de vrouw. Ik ben Aquamilk van Lancaster.’’

Deze Day Fluid ruikt een beetje zoetig, is dun en smeert heel fijn uit. Hij trekt ook snel in de huid.
Breng Aquamilk dagelijks aan op de schone huid van je gezicht, hals en decolleté. Laat het dan een paar minuten inwerken en je huid kan er de hele dag tegen aan!


Het assortiment
Day Cream 50 ml € 25,-
Rich Day Cream 50 ml € 25,-
Fluid 50 ml € 25,-
Matifying Fluid 50 ml € 25,-
Hand & Nail Cream 75 ml € 16,50,-
Body Cream* 300 ml € 25,-
Lip Balm* 15 ml € 16,50,-

*limited edition
Bovenstaande prijzen zijn de adviesverkoopprijzen. Aquamilk is vanaf half maart verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter en Bloglovin.

Reacties (1)

  1. Lizet

    Dat lijkt mij ook een fijne creme!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge