Lancaster Sun Sport

Zoals jullie misschien al weten vind ik Lancaster een heel fijn merk. Ik gebruik er verschillende skincare producten van. In de zomer komt daar nog wat meer bij, namelijk zonproducten!


Aangezien ik een erg lichte huid heb, verbrand ik erg snel. Daarom heb ik echt een goed zonproduct nodig met een hoge SPF. Je zult mij niet snel zien smeren met SPF15.
Lancaster heeft twee nieuwe lijnen, Sun Sport en Sun for Kids. Van de eerste gebruik ik producten en ik ga nu de Sun Sport Invisible Mist Wet Skin Application Sublime Tan SPF30 aan jullie laten zien. Echt een lange naam heeft dit product, zelf ben ik daar nooit zo fan van. Maar voor jullie schrijf ik het lekker voluit haha.

SPF30 valt in de hoge beschermingscategorie, just what I need. En wat ook bijzonder is aan deze anti-zonnebrand, is dat je hem op een natte huid kunt gebruiken. Je kunt dus lekker de zee induiken en als je terug komt weer bijsmeren. Het is dus niet nodig om je eerst te laten drogen voordat je nieuwe bescherming kan smeren. Je sprayt het op je huid en smeert het uit. Het is een super vloeibare spray en plakt gelukkig niet, geen last van zand wat aan je huid blijft plakken. De geur is ook lekker, echt een herkenbare anti-zonnebrand geur. Van de geur krijg ik altijd alweer flashbacks van vorige zomerse momenten. Ben ik de enige?

De Sun Sport-lijn is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die van buitenactiviteiten willen genieten en veilig willen bruinen. De lijn bevat UVA- en UVB-filters en is verrijkt met de Infraroodtechnologie voor een nog betere bescherming. Een exclusief anti-oxidanten complex dat het DNA helpt beschermen en het legendarische Tan Activator Complex – allemaal creaties van Lancaster – zorgen voor complete bescherming met vier verschillende beschermingsfactoren tegen de zon en twee innovatieve texturen.

Het is trouwens doorzichtig, dus je hoeft niet bang te zijn voor witte strepen. Ik vind de zonproducten van Lancaster een aanrader.

SUN SPORT ASSORTIMENT
– Face & Body Dry Touch Gel Radiant Tan SPF20 75 ml – € 30*
– Invisible Mist Wet Skin Application Sublime Tan SPF15 125 ml – € 30*
– Invisible Mist Wet Skin Application Sublime Tan SPF30 125 ml – € 30*
– Invisible Mist Wet Skin Application Progressive Tan SPF50 125 ml – € 31*
*adviesverkoopprijs

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. Jennifer

    Ik had er vorig jaar ook 2 van Lancaster, hele goede zijn dat!

  2. Anonymous

    Lijkt mij een fijn product.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge