Boek Lekker is dat

Lekker is dat!

Lekker is dat? Bij de titel krijg je misschien wat vraagtekens. ”Is Nadia boos ofzo? Wat is er gebeurt?” Nou, dat zal ik je vertellen; ik heb een boek uitgelezen. En juist, de titel van dat boek is Lekker is dat! Het is echt een boek waar ik doorheen gevlogen ben in de momenten dat ik kon lezen dus met de zomerse stranddagen op komst deel ik dit boek graag met jullie.

Ik leun naar voren. Dit is het moment. Joost haalt diep adem. Nu komt het. ‘Sofie,’ zegt hij. ‘Mijn vrouw is achter onze relatie gekomen. Je moet weg.’

Zelf lees ik heel graag en toen ik nog in Nederland was kwam ik een paar keer per maand in de bibliotheek om een stapel boeken te halen. Toen ik naar Spanje vertrok was er echt geen plaats meer voor boeken in mijn bagage dus mijn tablet werd volgeladen met e-books want ik wilde toch graag wat te lezen hebben. En een e-book leest prima, maar een echt boek heb ik stiekem liever. Maar die had ik niet, tót lieve Dagmar mij twee boeken opstuurde. Welk de tweede is horen jullie later, die ben ik nog aan het lezen namelijk. Maar Lekker is dat! heb ik inmiddels uit. Het boek is mee geweest naar het strand en het zwembad als ik vrij was, naar het vliegveld als ik gasten moest ophalen en wegbrengen en mee naar bed om voor het slapengaan nog even te lezen. Het was zo een leuk boek dat ieder moment dat ik kon lezen, ik dat ook deed.

Lekker is dat recensie xSunkissed

Over Lekker is dat
Sofie heeft een geheime relatie met Joost. Keer op keer belooft hij dat hij zijn vrouw Charlotte voor haar zal verlaten. Maar als Charlotte de affaire ontdekt, is het te laat. Of Sofie even van het toneel kan verdwijnen? Hij weet wel waar ze naartoe kan, zodat voor hem de lucht geklaard is.

Haar ‘schuiladres’ blijkt een verwaarloosde ijssalon, maar voor Sofie is het de perfecte afleiding van haar problemen thuis. Ze bruist van de ideeën om de zaak weer op de rit te krijgen en ziet de toekomst zonnig in. Maar dan arriveert Charlotte… en zij zint op wraak.

Ik wil jullie niet verklappen hoe het afloopt maar het boek is heel leuk geschreven en leest fijn weg. Je bekijkt het ene hoofdstuk alles van Sofie haar kant en het volgende hoofdstuk ben je Charlotte, een leuke verrassing want ik had verwacht dat het hele boek vanuit Sofie haar perspectief geschreven zou zijn.

recensie Lekker is dat xSunkissed

Het boek is al verkrijgbaar dus als je lekker naar het strand of op vakantie gaat zou ik hem zeker meenemen!

Lekker is dat! is geschreven door Anne West, eerder schreef zij Blijf af! en Superchef.

Welk boek ben jij nu aan het lezen?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (5)

 1. Cynthiiaa

  Wauw, super zeg! Hallo, er is ijs, dan ben ik al verkocht, haha! Het klinkt wel aantrekkelijk, vooral omdat je uit twee perspectieven kunt lezen, dat is uniek! Dit is zo’n boek die je aan het strand in één rit uitleest of in ieder geval, het trekt je volgens mij helemaal mee als je in het zonnetje zit. Gurl, ik ben benieuwd!

 2. Nadia

  test comment
  Nadia recently posted…Lekker is dat!

 3. Talitha

  Klinkt als een leuk boek! Momenteel lees ik niets, geen tijd voor helaas. In de vakantie wil ik wel weer lekker gaan lezen, zo fijn!
  Talitha recently posted…Plaatcake met zomerfruit

 4. Manon

  Ik dacht inderdaad even dat er iets was van nou lekker is dat gebeurd mij dit weer hahah! Lijkt mij een interessant boek en lekker om bij t zwembad te lezen!
  Manon recently posted…BornprettyStore Spenny Oogschaduw palette

  1. Nadia

   Ja ik kan niet de hele tijd alleen maar liggen, moet altijd wat doen zoals lezen haha
   Nadia recently posted…Lekker is dat!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge