spanje header xSunkissed

Let’s Get Spanish – juli

Het is alweer juli, wow, time flies! Op de elfde zit ik  alweer 3 maanden in het mooie en op dit moment vooral warme Spanje. Ik dacht, laat ik even een kletsartikeltje maken over hoe alles nu gaat!


De temperaturen lopen hier inmiddels hoog op, vanmorgen reed ik door een straatje in de schaduw waar het al 27 graden was. Moet je nagaan hoe het is in de zon, dan gaan de temperaturen zo over de 30 graden heen. Maar ik mag niet klagen, want zolang ik me goed insmeer met zonnebrand factor 50 wordt ik er alleen maar blij van. Die factor zonnebrand is hier trouwens echt duur en ik ben bijna door mijn voorraadje heen, dus mijn ouders sturen me gewoon een pakketje uit Nederland op hahaha.

Barcelona xSunkissed

Vorige week heb ik de eerste kroegentocht in Calella gewerkt. We hadden een groep van een studentenvereniging uit Nederland mee. Voorheen hadden we alleen partyfeesten in Lloret en Blanes, wat natuurlijk ook wel de populairste jongeren-vakantiebestemmingen hier zijn. Maar in Calella komen ook veel jongeren, dus gingen we vorige week daar ook van start. We zijn naar Craizy Daisy geweest, een hele leuke cocktailbar. Gelukkig voor mij hebben ze er ook hele lekkere alcoholvrije cocktails! – Strawberry Colada aanradertje! -, vervolgens gingen we naar Amigos en eindigde we in Kauai, een hele leuke discotheek. Tijdens deze kroegentocht werkte ik eigenlijk voor Gogo in plaats van Sunweb. Sunweb heeft alleen in Lloret hun eigen feesten.
Voor mij was dit ook de eerste keer dat ik uit was in Calella, maar dat is zeker voor herhaling vatbaar!

Voor onze gasten zijn we te bereiken via Whatssap, maar de foto die ik op Whatsapp had vond ik zo stom. Die was 1 van de eerste dagen gemaakt en ik was toen een beetje ziek, dus ik zag er echt stom uit. Gelukkig mocht ik zelf een nieuwe maken, dus op het strand van Pineda stond ik met mijn selfie-stick wat nieuwe foto’s te maken haha. De onderstaande is hem uiteindelijk geworden en de oude ga ik jullie niet eens laten zien hahaha.
Whatsapp Nadia sunweb

Omdat ik soms op maandag vrij ben willen we graag leuke dingen doen of ultiem chillen, afgelopen maandag besloten we wat sensatie op te zoeken. We gingen naar Waterworld! Waterworld is in Lloret en is het grootste waterpretpark van Europa, het park staat vol heftige glijbanen. Super leuk. Mocht je er ook heen gaan, trek een badpak aan, scheelt wat issues. Ik had steeds dat bij de landing dat mijn topje en broekje op plekken hingen waar ze weinig te zoeken hadden hahaha.

Waterworld xSunkissed

Verder heb ik nog lekker gewinkeld in een vrij uurtje, deze zonnebril is 1 van mijn aanwinsten. Misschien hebben jullie hem al gespot op mijn Instagram. Ik wilde graag een nieuwe bril, maar had er nog niet 1 gezien die ik leuk vond en die me goed stond. Met deze bril was het meteen raak! Als jullie het leuk vinden om te zien wat ik verder geshopt heb kan ik daar misschien nog wel een shopartikeltje van maken!

Zonnebril xSunkissed

Nu ga ik weer verder met wat administratieve shizzle terwijl het zwembad me roept…

Reacties (1)

  1. Estrella

    Leuke foto’s!
    Estrella recently posted…I love summer!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge