Lippenscrub

In de winter heb je soms last van droge lippen en met droge lippen komen vaak velletjes.
Lippen met velletjes + lippenstift = Noooooo NEVER. Om toch met mooie gestifte lippen voor de dag te komen kun je je lippen scrubben met een speciale lippenscrub. Vandaag laat ik jullie een hele fijne variant zien!


De scrub die ik nu gebruik is de lippenscrub van Sara Happ.
Sara Happ (1979) groeide op in een buitenwijk van Chicago,en in haar vrije tijd verslond ze veel magazines en beautyproducten. Sara ontdekte dat ze nog een lip scrub miste en bracht haar homemade scrubs naar verschillende hotspot adressen in L.A.

Haar doorbraak kwam toen dit verhaal in People magazine verscheen, in 2006. Iedereen wilde haar lip scrub. Ze werd platgebeld en de website crashte. Sara paste direct de productie aan om tegemoet te komen aan de vraag en tegelijkertijd stortte zij zich op het ontwikkelen van nieuwe beauty specials! Zo heeft ze inmiddels lipgloss, lipbalm, bodyscrub en natuurlijk lippenscrub.

Vandaag ga ik het alleen hebben over de lippenscrub. Ik heb de variant die Lemonade heet, maar er zijn ook andere smaakjes; Peppermint, Brown Sugar, Crème Brûlée, Vanilla Bean, Red Velvet, Pink Grapefruit en Lavender

De lipscrub koop je in een klein doosje met een grote strik eromheen, cute. Daarin zit een vrij groot plastic potje, wat helaas een beetje een simpele, goedkope uitstraling heeft. Er zit een felgeel etiket op en daarop staan witte letters, dit is een beetje slecht leesbaar. Maargoed, in dit geval; it’s about the inside!

Zodra ik het potje opendraai komt me een frisse citroengeur tegemoet. De substantie van de scrub is lekker zacht, maar heeft wel grove scrub korrels. Na de sterke geur verwachtte ik ook een zure smaak, maar tot mijn verbazing heeft de scrub amper smaak. Wat ook wel weer een pluspunt is, want wil je een zure smaak op je lippen? Ik eigenlijk niet.

Hoe scrub je nou eigenlijk je lippen? Op het doosje staat dit;

Massage a generous amount onto lips using a firm, circular motion. Wipe away with a tissue. Wonder how you ever lived without it.

Als je dit hebt gedaan blijf je ook een fijn laagje voelen op je lippen, dit voelt lekker verzorgend. En het zorgt ook nog voor een betere doorbloeding in je lippen; dus mooi rood kleurtje!

Gebruik jij ook lippenscrub?

Sara Happ lipscrub 30 gram voor €24,-

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. Amy

    Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf de lipscrubs van Lush, die voldoen voor mij 😀

  2. Manon Boerakker

    Lijkt mij erg fijn, maar ik vind het te prijzig.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge