Little make-up guru’s

Ik kijk graag op youtube naar make-up guru’s. Zij doen dingen soms net even anders waardoor je een mooier effect krijgt, en je kunt er gewoon een boel inspiratie van opdoen + je leert er gewoon van. Nu kwam ik een stel hele jonge make-up dametjes tegen. Of je hier nou wat van kunt leren betwijfel ik, maar vermakelijk is het zeker!

Bella, die maakt een summer-look, ‘Oh, i’m sorry, summer is over, it’s for next summer!’

Mollyana begint haar filmpje heerlijk Amerikaans ‘Hiiii guys!’ met haar super schattig stemmetje haha.

‘HELLOOOO EVERYBODY! I’M MADISON!’ Haha, Madison maakt een Prinses Vampier-look voor Halloween.

Een Bratzdoll-look door Emma, ik vind haar zo grappig, vlot praatje haha

Reacties (2)

  1. beautyforgirls

    Ik vind het zo schattig.
    Liefs xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge