Live your life like it’s truth or dare

Je hebt wel eens van die dagen in de winter dat je echt helemaal nat geregend bent, door en door koud bent en alleen maar zin hebt in een lekker warm bad.

Maar waarom zou je alleen een warm bad nemen, als je ook een hele beauty middag kan houden?

Om te beginnen, zorg dat je de badkamer helemaal voor jezelf hebt, dus dat niemand je zal storen. Doe de verwarming lekker aan zodat je het niet koud hebt, leg je handdoeken, en je badjas als je die hebt, op de verwarming. Zo worden ze ook lekker warm! Eventueel zet je een lekker muziekje op, maar dat hoeft natuurlijk niet. Niks moet, alles mag.
Haal alle make-up van je gezicht met je make-up reiniger en neem dan een beetje gezicht scrub, die scrub deeltjes zijn namelijk wat minder hard en de huid van je gezicht is gevoeliger en fijner dan die van de rest van je lichaam. Verdeel de scrub over je gezicht en maak dan draaiende bewegingen en druk een beetje, dan scrub je de oude huidcellen van je gezicht.Laat ondertussen alvast het bad vol lopen.

Badtemperatuur van 32 tot 38 graden is het best om te ontspannen, badproducten komen bij deze tempratuur het beste tot hun recht.
Een badtemperatuur van 38 tot 44 graden werkt ontgiftend, tegen spierpijn, het maakt slaperig en loom, aangeraden word, vanwege de uitdroging van je huid, om maar een kwartiertje in deze temperatuur badderen.

Tip; doe een leuke badbruisbal in het bad of een lekker geurende badolie!

Spoel met lauw water je gezicht weer schoon en smeer een lekker maskertje op. Je moet het maskertje niet op je ogen of op je lippen smeren.
Check wel even dat je een maskertje neemt die langer dan een kwartiertje kan blijven zitten, anders moet je in het bad je maskertje afhalen. Dit kan natuurlijk ook als je dat niet erg vind.

Spring in je bad en relax!

Als je klaar bent met in bad zitten en je maskertje hebt afgehaald laat je het bad leeglopen en spoel je je even af onder de douche . Natuurlijk was je dan even je haar en je lichaam.
Je kunt dan ook meteen je hele lichaam scrubben en je benen/oksels scheren als je dat altijd onder de douche doet.

Tip; spoel je haar als laatste even na met koud water, brrrr, maar dan gaan je haarschubben weer dicht en dan glimt je haar dus meer als het droog is!
Het is te vergelijken met een dennenappel, die gaan open staan met warmte en dicht met de kou.

Als je uit het bad stapt droog je jezelf lekker af met je warme handdoek en smeer je alles in met bodylotion, laat het even intrekken.
Je kunt natuurlijk nog je wenkbrauwen epiren, nagels lakken, haarmaskertje nemen en nog veel meer, maar dat is wat je zelf wilt.

Trek daarna je joggingspak aan, zet thee en ga lekker op de bank hangen en tv kijken.

bron beeld: Weheartit

Reacties (3)

  1. femke &cindy

    Wij hebben geen bad, wel 2douches [waarvan 1 van mij alleen, in mijn kamer xd]
    In mijn vorige huis had ik een 4pers. bubbelbad met lichtjes…

  2. Maya

    Tja, en wat als je geen bad hebt? 😛
    wij hebben een mini petieteris huisje, en geen bad dus haha.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge