Look excess shimmer xSunkissed

Look met Max Factor Excess Shimmers

Zoals ik jullie nog belooft had, vandaag een look met de Excess Shimmer producten van Max Factor die ik eerder deze week reviewde.
De review van deze collectie kun je hier bekijken; Max Factor Excess Shimmer

Omdat ik niet tevreden was over de foto’s van de look die ik eerder maakte heb ik hem opnieuw gemaakt en weer foto’s gemaakt. Deze keer was ik wel tevreden.

Look xSunkissed

Voor deze look heb ik eerst NYC foundation op mijn gezicht aangebracht, ook op mijn ogen. Sommigen vinden dat fout, maar ik doe dat altijd en ondervind daar geen negatieve dingen aan. Vervolgens heb ik met mijn vinger Copper op mijn bewegende ooglid aangebracht, en met een platte oogschaduwkwast heb ik Bronze in mijn arcadeboog aangebracht en aan de buitenkant van mijn ooglid. Met een blendingkwast heb ik dit mooi vervaagd. Ook heb ik Bronze vanaf de buitenste hoek doorgetrokken onder mijn oog, ongeveer tot mijn pupil. Dat heb ik een beetje vervaagd. Vervolgens heb ik bij mijn traanbuis Crystal aangebracht met een klein kwastje, oog heb ik dit een stukje op het bewegend ooglid gezet en iets aan de onderkant van mijn oog.

Look excess shimmer xSunkissed

Look excess shimmer xSunkissed

Ik gebruik een zwarte eyeliner en de Masterpiece Transform mascara van Max Factor om het af te maken.

Ik heb op mijn wenkbrauwbot het lichtste kleurtje uit het Catrice Absolute Nude palette aangebracht als highlight. Mijn wenkbrauwen zelf zijn getekend met GOSH 01 Braun wenkbrauwpotlood. Op mijn jukbeenderen heb ik de Beguine Bronzer en op mijn lippen draag ik Bourjois Colorboost.

 

Wat vinden jullie van de look?

Reacties (1)

  1. Andrea

    Wat mooi! En wat een leuke producten. Ik ga gelijke ven de review lezen.
    Andrea recently posted…How to become a fitgirl?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge